Presunúť na hlavný obsah

Čo obedoval Jaro Slávik a Arash v Erdödyho paláci?

Feminity

Porotca súťaže Česko Slovensko má talent Jaro Slávik úspešného speváka Arasha pozval nielen ako hosťa do šou, ale pripravil mu aj jedinečný kulinársky zážitok. V Bratislave ho pozval do Erdödyho paláca, kde im šéfkuchár Camouflage restaurant predviedol svoje umenie.

O tom, že talent má niekoľko podôb sa úspešný spevák Arash presvedčil z posledné dni na vlastnej koži hneď niekoľkokrát. Najprv si vychutnal publikum v Brne počas talentovej šou, videl finalistov súťaže a o niekoľko hodín na to ho čakalo prekvapenie v Bratislave.

Jeho dlhoročný kamarát Jaro Slávik mu pripravil nezabudnuteľný kulinársky zážitok. Zobral ho na obed do Camouflage restaurant v centre Bratislavy, kde sa o nich dokonale postaral personál reštaurácie na čele so šéfkuchárom Martinom Korbeličom.

Ten pre nich pripravil špeciálne tasting menu, po ktorom hostia dostali aj darček v podobe vína ELESKO - Chardonnay barrique, neskorý zber, 2008 a bonbónov vyrobených priamo v Camouflage restaurant. 

A ako vyzeralo menu pre Jara Slávika a jeho hosťa Arasha?

Mušle svätého Jakuba
sprudka opečené s kompótom zo cherry paradajok a syrom Gorgonzola dolce

Prepelička
vykostená a grilovaná s bielymi kačacími pečienkami Foie Gras, podávaná s hráškovým pyré a omáčkou z vína Marsala

Halibut
na pare varený, s pyré a šalátikom z pečenej cvikly, lososovým vajíčkami a karfiolovým krémom s chrenom

Teľacia roštenka
pomaly pečená, podávaná so zelerovým kuskusom, búrskymi orieškami a hrozienkami, s pečeným tekvicovým pyré, doplnená zemiakovými pirohmi plnenými bryndzou a cibuľou

Chladená čokoládová a jogurtová polievka
s kakaovo–kokosovou drobeničkou a so želé s whisky zmrzlinou