Presunúť na hlavný obsah

Vône a chute Provensálska v Kempinski

Lifestyle

Horúce letné menu v River Bank Restaurant Kempinski Hotela River Park je v auguste inšpirované voňavým Provensálskom. Snúbia sa v ňom chute mediteránskych bylín, čerstvých syrov, medu a ďalších darov prírody.

Nie je potrebné chodiť ďaleko, aby ste si navodili pocit ako na letnej dovolenke. Naše provensálske menu obsahuje všetky delikatesy, ktoré  bohatý juh Francúzska ponúka.

Lahôdkou je grilovaná chobotnica v zaujímavej kombinácii s typickým provensálskym vinohradníckym jedlom cassoulet, ponúka sa aj bujabéza z morského čerta s krevetami, slimáky s bylinkovým maslom a chrumkavou francúzskou bagetou, lahodné žabie stehienka s aromatickou salámou, feniklom a provensálskymi bylinkami a ako dezert čerstvý kozí syr s medom a levanduľou, opisuje letnú fantáziu na tanieri šéfkuchár Kempinski Hotela River Park Bjoern Juhnke, ktorý rozhodne odporúča ochutnať jeho päťchodové degustačné menu.