Presunúť na hlavný obsah

Nákupy v Miláne bez zruinovania kreditnej karty!

Móda

Dovolenkové obdobie je v plnom prúde a vy rozmýšľate akú destináciu zvoliť tento rok? Máme pre vás tip, ak neplánujete dlhodobú dovolenku strávenú pri mori, vyskúšajte si zaletieť na predĺžený víkend do Milána. Neoľutujete. FEMINITY pre vás pripravilo par rád, ako si užiť zaručene dobrý víkend spojený s oddychom a nákupmi v centre mesta módy.

Miláno je mesto módy a raj pre všetkých, čo chcú relaxovať pri skvelom nakupovaní za výhodné ceny. Je to mesto kde nájdete všetky obchody, ktoré potrebujete na oživenie vášho šatníka. Ľudia sú tu veľmi milí a každý z nich je dokonale oblečený a upravený.

Svoj obľúbený butik jednoznačne nájdete v hlavnej štvrti Milána Quadrilatero d´Oro v preklade Zlatý štvoruholník, ktorá je obklopená ulicami: Via Manzoni, Via Della Spiga, Via Monte Napoleone, Via Sant´Andrea, Via Bugatta, Corso Venezia a Corso Matteoti. V našej fotogalérii nájdete obchody presne situované podľa ulíc.

Určite choďte navštíviť nezabudnuteľné dizajnérske obchody značiek  Louis Vuitton, Chanel, Dior, Versace, Valentino Stella Mc Cartney, Yves Saint Lauren, Armani či Burberry, ktoré už teraz vítajú predstavovaním kolekcií Jeseň/Zima 2011.
Kvalitné a pekné topánky jednoznačne nájdete vo vychytenom Baldinini alebo Jimmy Choo. Pre mladé dámy alebo dámy, ktoré sa cítia stále mladé odporúčame butiky z módou Guess, Juicy Couture, Pinko, Diesel, Replay alebo kozmetiku Sephora či luxusné šperky Tiffany&Co. kde určite podľahnete nákupom ich strieborných šperkov.

Ak uprednostňujete nákupy v Outletoch máme pre vás tip a to Serravalle Outlet, ktorý sa nachádza približne 90 km od Milána. Doprava tam je jednoduchá buď vlastným autom alebo cez Shopping tour . Denne môžete využiť autobusový zájazd, ktorý vás priamo dovezie do Serravalle Outletu za 20 EUR z Milána. Nákupy tu určite neoľutujete, butiky ponúkajú tovar so zľavami 30 až 70% a nájdete tu 170 obchodov. K ďalším službám patria kaviarničky, reštaurácie, bezpečné parkovanie počas nákupov či ihriská pre vaše ratolesti.

Tak neváhajte a zrelaxujte sa pri nakupovaní nových kolekcií za výhodné ceny, bez krachu vášho bankového účtu.