Presunúť na hlavný obsah

DAVID BECKHAM A JAMES BOND PRE ADIDAS

Móda a krása

Športová a imidžová ikona David Beckham v spolupráci s dizajnérom Jamesom Bondom z Undefeated pripravili novú minikolekciu pre Adidas zo série Originals by Originals. Ich modely dávajú klasickému street oblečeniu dotyk luxusu. Spoločné dielo je je oslavou autenticity, kreativity a originality, ktorú značka s trojlístkom v logu predstavuje.

Séria Originals by Originals značky Adidas zoskupuje pod jednou strechou jedinečné osobnosti svetového dizajnu. Ikona svetového futbalu a štýlu David Beckham a dizajnér James Bond sa pri svojich modeloch nechali inšpirovať klasickým americkým športovým oblečením a tkaninami v kombinácii s modernými siluetami a detailmi. Okrem klasických materiálov, použili aj luxusné materiály ako kašmír a hodváb. Obuv je založená na ikonách produktov značky Adidas, ako je model ZX8000. Medzi kľúčové prvky aktuálnej sezóny jeseň/zima patria vatovaná kožená bunda Leather Puffer Jacket a topánky Marathon TR Mid s technológiou GoreTex. Okrem nápaditého dizajnu a kvalitného materiálu sú výnimočné aj tým, že ich podrážka je vytvorená z malých trojlístkov. Bunda a topánky, ale i ostatné kúsky z kolekcie, odzrkadľujú osobitý štýl Davida Beckhama. Dvojica nezabudla ani na doplnky pre mužov, ktoré ešte viac zdôraznia špecifický športovo-mestský štýl obliekania. Nájdete tu aj termálne tričko s dlhými rukávmi, či spodné nohavice.
Aktuálnu sériu Originals by Originals tvoria tri kolekcie, ktoré obsahujú 99 kusov oblečenia, 35 štýlov topánok a osem doplnkov. Okrem dvojice Beckham-Bond sa na nej podieľali módny návrhár Jeremy Scott a ikona street oblečenia Kazuki. Scott ako jediný ponúka mužské, ženské a unisex štýly. Jeho zaujímavými modelmi sú svetrové šaty Giraffe Pullover Dress s potlačou s motívom žirafy a Safari Poncho s potlačou zobrazujúcou kreslené zvieratá. Kazuki sa, rovnako ako v minulej sezóne, zameral na vysoko technické a moderné vplyvy a navrhol štylizovanú kolekciu. Vrcholom sú vulkanizované tenisky s leopardím vzorom Vulcanized Sneakers a bezšvová nylonová bunda Seamless Nylon Jacket s bodkovaným vzorom a potlačou s leopardími motívmi.