Presunúť na hlavný obsah

JENNIFER LOPEZ ŽIARI AKO NIKDY PREDTÝM

Móda a krása

Tak ako každý rok aj tento sa ocitla v rebríčku najkrajších žien časopisu People. Je dokonalým prípadom ako skĺbiť rodinu a kariéru a pri tom si zachovať vlastnú podstatu a identitu. Reč je o Jennifer Lopez, ktorej úspešná kariéra, materstvo a šťastný rodinný život dodávajú vnútornú energiu sršiacu plnými dúškami z jej žiariaceho vzhľadu. Spolu s FEMINITY načerpajte inšpirácie z jej garderóby.

Jennifer Lopez je typickým príkladom latinoamerickej horkokrvnosti odzkadľujúcej sa nielen v jej povahe ale aj obsahu šatníka. Jej teória by mohla zniesť čím okázalejšie a temperamentnejšie tým lepšie. Niekedy zablúdi do vôd minimalistickej módy, ale vždy do nej len okrajovo vkĺzne a elegantne ju prispôsobí svojej živej náture.

Medzi jej momentálnych módnych favoritov sa zaradil Alber Elbaz s Lanvinom, ktorý absolútne spĺňa jej požiadavku na feminný nádych ale i malé pozlátko luxusu. Množstvo drapérie použité v modeloch Lanvin len podtrhuje Lopezovej krivky a dáva vyniknúť jej bohatým tvarom. Na premiéru svojho posledného filmu Back-up Plan v Londýne stavila na oceľovú sivú s kovovým leskom z kolekcie jar 2010 so saténovými lodičkami z dielne Salvatora Ferragama a kabelku Cecile od Jimmy Choo.

V Paríži do hotelu Crillon sa dostavila ako pravá Jackie O so štýlovými okuliarmi a slušivom bielom kostýme so skladanou sukňou z dielne Paul Ka a topánkami Tribute Platforms od Yves Saint Laurent z roku 2007. Modelu mierne dievčenskému prispôsobila aj celkový look v jemnom líčení.

Rovnako pôsobivo však vystúpila z radu šedivých myšiek v modely od Georgesa Chakru v podobe couture šiat z kolekcie jar a leto 2010 vo farbe nude s chantilly čipkou a sieťovým korzetom so Swarovski krištáľmi.

V Lanvin či bielom dievčenskom kostýmčeku od Paul Ka, Jennifer Lopez si stále drží svoju tvár ženy, ktorá miluje módu, má výborný vkus a vie ju hrdo nosiť so vztýčenou hlavou, čo jej neuveriteľne pristane.


Viete kto je najkrajšou ženou sveta? TU.