Presunúť na hlavný obsah

BIELIZEŇ ULTIMO PODĽA NAJSEXI ŽENY SVETA KELLY BROOK

Móda a krása

Funkčná a neutrálna? Nie! Sexi a zvodná, taká je nová kolekcia spodnej bielizne značky Ultimo, ktorej tvárou sa stala Kelly Brook, držiteľka titulu najsexi žena sveta či najkrajšia Britka. Nepreberné množstvo čipky, saténu a zvodných farieb v dráždivých strihoch sa postarajú o to, aby ste aj vy mali telo bohyne a zvádzali pomocou tých natvrdších kalibrov.

Kolekcia spodného prádla na jar a leto 2010 značky Ultimo je vzrušujúcím radom spodnej bielizne, ktorá zahanbí každú klasickú podprsenku v neutrálnych farbách, pretože jej zmyslom je zvádzať a provokovať a nielen tíško sedieť v kúte.

Žiarivé a neónové farby, ale aj nesmrteľná kombinácia čiernej a bielej a zvieracia potlač pre pravé šelmy, alebo nevinná hra pastelovej žltej a ružovej s push up efektom a vysoko vykrojenými nohavičkami. Ani dámy bohato obdarené si nemusia odriekať, pretože značka Ultimo je širokospektrálna a vyhovie každej požiadavke od najmenších po najväčšie. A ako čerešnička na torte v podobe body s podväzkami napríklad aj pre budúce nevesty.

Nezáleží na tom, že táto bielizeň ostáva ukrytá až do správneho okamihu odhalenia, ale na tom, že dáva žene pocit sebavedomia a výnimočnosti a to je poslaním perfektnej bielizne. Urobiť aj zo šedej myšky minimálne pantera.