Presunúť na hlavný obsah

PÔVABNÉ A BLOND: ĎURIANOVÁ, ČOBEJOVÁ ČI PUŠKÁROVÁ

Móda a krása

Niečo na tých blondínkach predsa len bude. Čím sa táto farba vlasov líši od iných? Asi tým, že blondínky jednoducho v dave nájdete s určitosťou na prvý pohľad. Ich žiarivá hriva kričí do sveta a dáva najavo svojmu okoliu, že ona má byť stredobodom pozornosti a ona má vyvolávať to povzdychnutie „Ach, tá je krásna...“. A ktoré sú tie naše reprezentujúce povestnú slovenskú krásu? Mariana Ďurianová, Michaela Čobejová či Zdena Studenková. Pôvabné a blond.

Čo je doma, to sa počíta a najmä dvojnásobne, ak sa jedná o naše blondínky, ktoré svojou krásou vyrážajú dych.

Romaticky nadýchané vlny či bohatý objem, tým vládnu Martina Šimkovičová či Mariana Ďurianová. Aj keď Mariana otvorene priznáva, že nie je prirodzená blondínka, táto farba jej mení farebný typ a jej pleť sa stáva vďaka mäkkým tónom jasnejšia. Martina má pre zmenu prestrihaný účes s jednotlivými vrstvami pridávajúcimi objem v polodlhej dĺžke.

Herečka Zdena Studenková je jednou z tých, čo nestarnú a ich krása nemá možnosti zaniknúť. Prirodzene úchvatná už v mladosti si v zrelom veku užíva radosti života, čo sa jej zákonite odráža na výzore. Dlhšie účesy vystriedali postupne kratšie s rámovaním okolo tváre a pätkou spadajúcou jemne cez oči. Studenú blond vystriedala časom za mäkší zlatavý odtieň.

Na hrane medzi blondínkami a občasnými červenovláskami sa bohybuje Soňa Müllerová, ktorá rovnako ako Adela Banášova preferuje krátke strihy. Avšak s jedným rozdielom, že Soňa Müllerová ich má výrazne prestrihanejšie a prirodzene vlnité.

Herečka Michaela Čobejová je skôr na strednú a krátku dĺžku s prirodzenými vlnitými vlasmi nevyžadujúcimi si prílišnú strarostlivosť a dodatočnú úpravu. Cestička na strane a jemný zlatavý odtieň vyžarujú nežný charakter podporujú jej charizmu.

V tomto zozname nesmie chýbať milovníčka trendov Zlatica Puškárová, ktorá zamieňa vyžehlené vlasy s kučerami a predĺženou dĺžkou, ku ktorej jej občas dopomôže šikovný kaderník.