Presunúť na hlavný obsah

Rýchle beauty procedúry pre budúce nevesty: Tieto by ste mali rozhodne vyskúšať pred blížiacou sa svadbou!

Krása

Blíži sa váš moment a vy si ešte pred svadobným dňom chcete vylepšiť posledné úpravy a zakryť nedostatky? S našou pomocou to zvládnete!

Svadba je najkrajším a zároveň možno najstresujúcejším dňom v živote nevesty.  Chcete, aby bolo všetko dokonalé a bez problémov a ste preto schopné urobiť čokoľvek! Prinášame vám zaručené tipy, vďaka ktorým svoj predsvadobný týždeň zvládnete v úplnej pohode. Skrášľovacie kúry s rozpisom na 7 dní vám uľahčia náročný týždeň a vy sa budete cítiť krajšia ako kedykoľvek predtým!

Prečítajte si aj: Svadobné šaty Adely Banášovej vyzdvihli jej ženskosť a pôvab: Vieme, kto stojí za úspechom tejto róby!

7 dní do svadby

Máte presne týždeň pred svadbou a neviete čo zo sebou? Tento moment je najlepší na chemický peeling, laserové ošetrenia či čistenie pleti, ktoré si vyžaduje pár dní po procedúre zotavenie. Je to najlepší deň, kedy venujete maximálnu starostlivosť o vašu pokožku v dostatočnom predstihu. Dbajte však na to, že menej je niekedy viac a neobjednávajte sa na všetky procedúry naraz, aby to nemalo opačný efekt.

6 dní do svadby

Začnite denný režim exfoliácie. Prírodné čistenie zeleným čajom obsahuje exfolianty, ktoré nielen oddeľujú mŕtve bunky pokožky a jasné škvrny, ale aj upokojujú pokožku a zabraňujú tak podráždeniu. Naordinujte si pravidelné dávky zeleného čaju v troch intervaloch denne a uvidíte, aké pozitívne účinky to prinesie pre váš stav pokožky.

5 dní do svadby

Toto časové obdobie je ideálne na poslednú zmenu účesu. Nová farba a podstrihnutie končekov vám vytvorí svieži a mladistvý look, vďaka ktorému sa budete cítiť oveľa krajšie a lepšie. Nesnažte sa však experimentovať a stavte na overené farebné odtiene, ktoré vám najviac pristanú. Zároveň si v týchto dňoch ošetrujte svoje vlasy vitamínovými maskami s vysokým obsahom výživných látok.

4 dni do svadby

Zvýšte príjem vitamínov aj vo vašom tele a predpíšte si recept, ktorý vás nakopne poriadnou dávkou energie a zdravia. V strese má človek v tele prirodzene menej vitamínov než obvykle a preto by ste mali zvýšiť ich konzumáciu. Najlepšie bude ak ich budete užívať v prírodnej forme a zvolíte tak zeleninový či ovocný deň, ktorý vám okrem zdravia prinesie aj pocit ľahkosti.

3 dni do svadby

Naplánujte si depiláciu voskom či trhanie obočia práve 3 dni pred vaším veľkým dňom. Ideálna doba, kedy sa vaša sčervenaná pokožka dá do normálneho stavu a  vy sa budete cítiť dokonalo. Nepoužívajte však výraznú farbu na obočie či mihalnice, aby ste sa potom netrápili tým, ako to zmyť! Nechajte vyniknúť svoj prirodzený odtieň obočia, ktorý sa vždy môže doladiť správnym líčením.

2 dni do svadby

Ak sa chystáte na „falošné opálenie“ vo forme obstrekov, tento čas je preto ako stvorený. Nenechávajte si to na posledný deň, aby ste sa vyhli stresu a prvotnému šoku z opálenej bronzovej pokožky. Odporúčame vám nepoužívať samoopaľovacie krémy, ktoré by vám mohli spôsobiť nežiaduce fľaky. Nechajte to na odborníka a objednajte sa do štúdia, kde tieto obstreky ponúkajú vo svojich službách.

Inšpirujte sa: VIDEO: Uznávaná návrhárka Galia Lahav o svojej prvej inšpirácii: My sme si jej rozprávkové svadobné šaty vyskúšali!

1 deň do svadby

Tento deň je určený na maximálny relax a totálne odreagovanie. Naplánujte si svoj deň tak, aby ste sa cítili čo najpríjemnejšie. Ideálnym programom môže byť pre vás oddych v saune, bazéne či dobrej masáži. Deň pred svadbou sa určite vyhnite alkoholu a soli, ktoré zbytočne zaťažia váš organizmus. Užívajte si celý deň v pohode a večer si ľahnite do postele oveľa skôr, ako ste zvyknuté. Čaká vás predsa najkrajší deň v živote!