Presunúť na hlavný obsah

Štýlové letné šaty, ktoré nás zaujali na prvý pohľad: Tieto budete chcieť mať vo svojom šatníku

Móda

Letný kúsok, bez ktorého si nevieme predstaviť horúce a slnečné dni. Obľúbené šaty patria k neodmysliteľnej výbave v šatníku každej módnej maniačky a my sme si preto posvietili na tieto štýlové looky. Toto sa bude nosiť najbližšiu sezónu!

Ľahký letný materiál, kvetinové vzory, svetlé odtiene či farebné akcenty. To všetko je súčasťou najnovších módnych trendov v spojení s letnými šatami

Prečítajte si aj: Džínsová bunda nikdy neomrzí: Máme pre vás inšpirácie, ako ju nosiť s trendmi sezóny

Na letný večierok

Pôsobivé maxi šaty s kvetinovou potlačou na ramienka nás ohúrili v mnohých smeroch. Farebná kombinácia a sexi strih týchto šiat v nás vzbudzuje pocit nesmiernej príťažlivosti a myslíme si, že tento kúsok je vhodný na narodeninovú párty či letný večierok pod holým nebom.

Na letný festival

Aj letný festival sa môže niesť v naozaj veľkom štýle, stačí ak sa navlečiete do farebných šiat. Dominantným prvkom sú v tomto prípade výrazné farebné odtiene a ľahký padavý materiál, presne ako na našej módnej inšpirácii Paris Hilton. V týchto šatách budete naozaj žiariť!

Na rande

Romantické rande sa nezaobíde bez krásnych letných šiat, ktoré vám dvihnú sebavedomie a dodajú šmrnc. Presne takými sú aj tieto kvetinové maxi šaty v modrom odtieni. Práve táto farba pôsobí veľmi upokojujúco a vášmu partnerovi sa budú zaručene páčiť.

Do práce

Letné pracovné outfity sú oveľa uvoľnenejšie a nespadajú pod žiadne prísne pravidlá. Elegantné letné šaty s ikonickou Versace potlačou v spojení s vysokými podpätkami a kvalitnou kabelkou vytvárajú naozaj hriešne sexi kombináciu. Vaši kolegovia sa budú musieť udržať na stoličke.

Mohlo by vás zaujímať: 7 najväčších módnych trendov tejto sezóny, ktoré neoľutujete, že ich zvolíte vo svojom outfite: Inšpirujte sa!

Na kávu s priateľkami

Káva s priateľkami sa môže zmeniť na prestížnu módnu prehliadku. Zaobstarajte si dlhé maxi šaty v krémovom odtieni, ktoré sa nesmierne hodia k opálenej pokožke a užívajte si pohľady okoloidúcich. Nepotrebujete k nim veľa, aby ste boli okúzľujúcou kráskou.