Presunúť na hlavný obsah

Heidi Klum: Jednoducho sexy

Feminity

Nestarnúca kráska svetových prehliadkových mól a štvornásobná matka Heidi Klum neustále verejnosť šokuje. V jej prípade je to však vždy nad mieru pozitívne. Okrem toho, že zakaždým, keď sa objaví na spoločenskej udalosti, má nový účes, tak aj jej outfity vždy pútajú pozornosť. Pozrite sa s FEMINITY, ako tento rok vyzerala jedna z TOP 10 najlepšie platených modeliek sveta.

Charizmatická a príťažlivá nemecká kráska Heidi Klum patrí k stáliciam vo svete módy. Jej krásnej postave neublížili ani štyri deti, skôr naopak. Za uplynulý rok zarobila 16 miliónov dolárov a objavila sa už tradične v kampaniach Victoria's Secret, kde má svoje pevné miesto. Pracovala aj pre nemecký McDonald's či automobilku Volkswagen. Okrem toho sme túto magickú nemeckú krásku mohli vidieť v televíznej sérii Project Runway. Heidi sa zároveň stala aj hlasom v novej hre pre Nintendo Wii.

Okrem toho, že je úspešnou modelkou, rozhodla sa svoje skúsenosti s obliekaním počas tehotenstva pretaviť do vlastných kolekcii. Spolupracuje s dvojicou značiek zameranými na tehotenskú módu - Motherhood Maternity a Pea in the Pod. Svoje kolekcie nazvala Lavish a Loved a rozhodla sa uviesť ich na trh v jeden deň. Kolekcia pre Pea in the Pod dostala meno Lavish z jednoduchého dôvodu, pretože neexistuje lepší výraz na vyjadrenie toho, čo chcete dať sebe aj dieťaťu, ktoré rastie vo vašom vnútri. Línia pre Motherhood Maternity sa volá Loved  a je oslavou nového života a lásky okolo vás a vášho dieťaťa. Ponúka štrnásť modelov zameraných na komfort, hravosť a štýl za prijateľnejšiu cenu.

Heidi je však aj sama milovníčkou skvelých outfitov a starostlivo si ich vyberá na každú príležitosť. Tým posledným, ktorý predviedla na newyorskej premiére prvej časti šou "Project Runway", vyrazila všetkým dych. Modelka prišla v jednoduchom bielom overale so špicatým výstrihom, ktorý osviežila čiernym sakom a krvavočervenými lodičkami. Celkový look dopĺňalo až hriešne do hneda opálené telo.