Presunúť na hlavný obsah

Grand Hotel Kempinski High Tatras hostil Román pro muže

Feminity

Hmla pre ktorú sa takmer ani nepremietalo, čarovná tatranská príroda, ale i poriadna dávka luxusu najdrahšieho slovenského hotela Grand Hotel Kempinski High Tatras. Presne tak vyzerala víkendová svetová premiéra nového filmu Román pro muže, ktorého dej sa odohráva aj vo Vysokých Tatrách.

Takmer polovica filmu Román pro muže sa odohráva vo Vysokých Tatrách a tak jeho tvorcovia mali hneď jasno v tom, kde sa uskutoční premiéra. Hostí preto pozvali do najluxusnejšieho slovenského hotela Grand Hotel Kempinski High Tatras, ktorý hostil aj štáb počas nakrúcania. Hlavný hrdinovia filmu Román pro muže v ňom strávili niekoľko týždňov, no ako prezradili pre FEMINITY, radi sa sem vracajú.

„Hotel je naozaj pekný a má nádherné okolie, takže sa tu dá stráviť príjemný čas,“ hovorí Miroslav Donutil. Ako dodáva, nie vždy ho natáčanie zavedie do tak príjemného prostredia. „Starali sa tu o nás naozaj vynikajúco a mali sme možnosť si aj vo voľnom čase užiť luxus, ktorý tento hotel ponúka.“ Miroslav Donutil hotel Grand Hotel Kempinski High Tatras videl po prvýkrát počas nakrúcania, predtým tu bol ešte v časoch, keď tu stál pôvodný hotel Hviezdoslav. „Pred nedávnom som sa sem však vrátil aj s manželkou na dovolenku,“ hovorí herec a dodáva: „Ten hotel nemá o čom presviedčať – je taký aký je a poskytuje v hojnej miery všetok luxus a starostlivosť.“

Táňa Pauhofová Grand Hotel Kempinski High Tatras pozná, pretože tu bola pracovne aj pred nakrúcaním filmu. „Veľmi sa mi tu páči, najmä to, že sú tu mimoriadne príjemní ľudia, vďaka ním sa tu cítili naozaj príjemne.“ No aj napriek tomu, že samotné filmovanie v hotelovom rezorte trvalo dlho, Táňa Pauhofová nemala až toľko času, aby si ho vychutnala. „Keďže som aj v divadle, musela som cestovať medzi Tatrami a Bratislavou,“ hovorí. Na rozdiel od Miroslava Donutila tu však súkromne ešte nebola, pretože ako hovorí „to by bol veľký časový luxus“. Možno sa sem však vráti na Vianoce.