Presunúť na hlavný obsah

Juraško, Flašík, Mendrejová a Šebo v country štýle

Feminity

Zažiť aspoň na chvíľu atmosféru vidieku v podobe sena, kovbojov a kvalitného burčiaku uprostred centra mesta nie je až také tradičné. Rovnako netradičné je aj prvé štvordverové MINI s označením Countryman, ktoré sa slávnostne predstavilo v Bratislave. Aký bol večer, v ktorom sa stretlo mesto a vidiek v jednom podniku?

Značka MINI je na celom svete obľúbená najmä pre svoju netradičnú komunikáciu. Je synonymom štýlu, dizajnu, ale i technickej dokonalosti. Mať MINI zaparkované pred domom alebo v garáži znamená mať svoj vlastný svet a štýl. Práve preto sa príchod nového prírastku do rodiny konal v atraktívnom prostredí, ktoré zvýrazňovalo jeho „nastavenie“.

Ako z názvu novinky vyplýva, všetko sa v ten večer spájalo s „country štýlom“. Pozvánka odporúčala dress code: Business Casual & Country Style a presne tak to skombinovali aj známe tváre slovenského šoubiznisu, ktoré si predstavenie nového MINI nenechali ujsť.

Štýlovou dvojicou boli moderátori akcie Vera Wisterová a Roman Juraško, ktorí si zvolili outfity presne v duchu akcie. Obaja boli ako vystrihnutí z klipu kapely Rednex. Roztrhané džínsy, biela košeľa a imidžová čierna vesta doplnená klobúkom – tak by mal vyzerať správny „biznis cowboy“ podľa Romana Juraška. Jeho moderátorská kolegyňa stavila na kockované červeno-biele šaty kombinované s denimom. Mimoriadne zaujímavý model, ktorý však mohla namiesto lodičiek spojiť s čižmami.

Svet vidieku nie je cudzí ani krstnému otcovi nového MINI Jankovi Kuricovi z kapely Vidiek. Svoj tradičný outfit, v ktorom ho vídame na koncertoch využil aj teraz a do prostredia luxusného klubu a slamy zapadol bez problémov. Dokonca sa zladil aj s manželkou Simonou Bubánovou.

Nielen na autá značky MINI, ale i na dokonalé zladenie si potrpí dvojica Filip Šebo a Magda Šebestová. Sivo – modro – čierna kombinácia elegancie a country štýlu im dokonale pristal. Filip ako čerstvý majiteľ MINI neskrýval nadšenie ani nad novinkou, takže je možné, že v budúcnosti vymení svoj limitovaný kúsok za tento väčší model.

Uvedenie nového auta si prišla pozrieť aj Fedor Flašík, Lucia Šípošová, Karin Haydu, ale i Denisa Mendrejová či Rytmus. Ako sa na túto príležitosť obliekli sa môžete pozrieť vo FEMINITY fotogalérii.