Presunúť na hlavný obsah

DARA ROLINS V ARMÁDE KRÁSY AVON!

Zábava

Spoločnosť AVON Cosmetics spúšťa na Slovensku a v Čechách novú komunikačnú platformu s názvom ARMÁDA KRÁSY, ktorou bude po celý rok 2010 zastrešovať svoje náborové a prezentačné aktivity.

„S cieľom rozvíjať obchod a prezentovať naše produkty sme sa rozhodli vytvoriť novú komunikačnú platformu – ARMÁDA KRÁSY, ktorá vznikla na mieru Slovenskej a Českej republike, aby podporila naše náborové a prezentačné aktivity.    ARMÁDA KRÁSY je armáda ľudí, ktorí sa rozhodli, že krása bude ich poslanie. AVON ich naučí dokonale ženské zbrane ovládať, čo sú v tomto ponímaní kozmetické produkty, ktoré AVON ponúka svojim zákazníkom,“ uviedla Magdaléna Drsová, riaditeľka pre PR a reklamu ČR a SR.

Prvý útok ARMÁDY KRÁSY AVONu v roku 2010 je séria indoorových aktivít v nákupných centrách po celom Slovensku, ktoré štartujú na Slovensku 3.2. 2010 v Bratislave v Avion Shopping Park. Útok oficiálne odštartovala čestná generálka, speváčka Dara Rolins, ktorá je dlhoročnou tvárou charitatívneho projetku AVONu – AVON proti rakovine prsníka. 
 
„Naša armáda rozbalí stan v 23 slovenských mestách v priebehu 5 týždňov. Návštevníci sa môžu tešiť na nové kozmetické novinky, veľa zábavy, súťaží, poľný bar s kávou Jacobs zadarmo a hodnotné darčeky pre nové dôstojníčky. Súčasťou vizibility je aj jedinečný vojenský jeep, ktorý zapožičala spoločnosť Mercedes-Benz,“ prezradila Magdaléna Drsová.