Presunúť na hlavný obsah

Martin „Pyco“ Rausch a Jakub Prachař o šou Česko Slovensko má talent

Feminity

Moderátorská dvojica Martin „Pyco“ Rausch a Jakub Prachař sa s finalistami šou Česko Slovensko má talent stretáva so všetkých asi najviac, no aj napriek tomu nemajú obaja páni jasno, kto by mohol získať titul. Hoci v každom kole mali svojich favoritov, v tom poslednom si nedokázali postupujúcich vybrať ani oni. Čo obaja moderátori ešte prezradili sa dozviete vo FEMINITY TV.

Piate semifinálové kolo bolo naozaj plné talentov a záverečné hodnotenie divákov vyvolalo množstvo prekvapení. Do finále postúpila skvelá tanečná skupina Mighty Shake Zastávka, ktorá si získala podporu nielen divákov, ale i moderátorskej dvojice. Porota si musela v ten večer vybrať s dvojice mladých talentov – tanečníka Jakuba Resslera a speváčky Veroniky Stýblovej, ktorú napokon aj posunuli ďalej. Nás však zaujímalo, aké tipy mali moderátori:

„Bolo to veľmi nabité semifinále a nemal som jasného favorita. Do poslednej chvíle som bol napnutý, že kto naozaj postúpi, keďže dobrých vystúpení bola väčšina. Zo všetkých prenosov to bol zatiaľ jediný, kedy som nemal jasného favorita,“ prezradil Jakub Prachař.

Podobne reagoval aj Pyco, keď dodal: „Fandil som úplne všetkým. Ani som si nerobil favoritov, pretože by mi bolo ľúto, že tam nestojí niekto z tých osem, čo som si z deviatky tipol.“

Obaja páni poznajú súťažiacich od samého začiatku šou a preto je veľký predpoklad na to, že by mohli tušiť, kto má „talent“ stať sa Talentom. Tip na víťaza sme sa však od nich nedozvedeli. „Absolútne nemám. Je tam veľmi veľa tanečných skupín, takže je tam veľká pravdepodobnosť, že sa to jednej z nich podarí. Keby to bola spevácka súťaž, tak je to jednoduchšie – pretože by som si niekoho obľúbil pre to ako spieva, ale tu je to tak rôznorodé, že ťažko povedať,“ myslí si Jakub Prachař.

„Keby som mal favorita, tak ho aj tak nepoviem, pretože súťaž moderujem. Ale teraz je to tak, že sa nemusím ani tváriť, že neprezradím, pretože fakt neviem. Je to tam celé pestré a kým nie je zostavená celá finálová zostava, tak sa to ani nedá porovnávať,“ dodal Pyco.