Presunúť na hlavný obsah

Čím je naplnená šperkovnica Judínyovej a Ďurianovej?

Móda

Obe milujú módu, obe obľubujú šperky a spája ich vášeň pre trblietavé veci. Také sú moderátorky Erika Judínyová a Marianna Ďurianová v súkromí. FEMINITY nahliadlo do tajov ich šperkovníc, ktoré sú plné luxusnej bižutérie, zaujímavých dizajnérskych prvkov a výnimočných modelov plných blyštiacej sa krásy.

Vášeň menom šperky pevne opantala zmysly aj Eriky Judínyovej a Marianny Ďurianovej, známych z televíznej obrazovky. Kým moderátorka spoločenskej relácie obľubuje trblietavé výrazné náušnice, náramky a veľké prstene a necháva si poradiť od svojho dvorného stylistu, v súkromí nosí predovšetkým hodinky. „Mimo televíznej obrazovky a spoločenských akcií nosím šperky málo. Mám briliantový prsteň, ktorý veľmi nenosím. Radšej hodinky, aby som sa vedela orientovať v čase. Vo výrazných šperkoch sa musím najmä cítiť pohodlne. Z farebnosti uprednostňujem čiernu a striebornú, na fashion weeku v New Yorku som si všimla výraznú neónovú žltú,“ prezradila Judínyová, ktorá strávila niekoľko dní na týždni módy v New Yorku a okrem sledovania módnych trendov najmä nakupovala. Od vesty zo striebornej líšky, cez čižmy, tričká a rifle Replay a Diesel na bežné nosenie až po kozmetiku. 

Všetko trblietavé miluje aj moderátorka hlavného spravodajstva Marianna Ďurianová, ktorá samu seba prirovnala ku strake. „Mám rada všetko, čo sa trbliece. Šperky, lustre, aj hviezdy prach,“ vyznala sa plavovláska, ktorá volí najmä jednoduchosť a striedmosť vo výbere vhodných doplnkov. Jej domácej šperkovnici kraľujú najmä náušnice rôznych tvarov, v malej miere majú zastúpenie prstene. „Nosím hodinky, ktoré mám v rôznych farbách a páčia sa mi náramky. Keď ide o hodnotný kus šperku, stačí jeden,“ s úsmevom prezrádza obľúbená tvár súkromnej televízie.