Presunúť na hlavný obsah

VIDEO: NOVÁ KOLEKCIA LÝDIE ECKHARDT

Móda

Šesticu vlastných kolekcií na aktuálnu sezónu predstavila bratislavskému publiku v priestoroch kaštieľa v Studenom módna návrhárka Lýdia Eckhardt. Okrem toho na móle najznámejšie slovenské modelky predviedli aj úpletové modely značky Dana Voda a dve kolekcie mladých. Aké bude leto podľa Lýdie Eckhardt si môžete pozrieť vo FEMINITY fotogalérii a vo videu.

Kolekcie Lýdie Eckhardt nazvané Motýle, Trblietanie, Farebná lúka, Život v lese, Západ slnka a Večernica sa nesú v znamení sýtych a výrazných farieb, ako korálová, cyklámenová a fialová. Nechýbajú ani výrazné strieborné a zlaté odtiene, ktoré predstavila v kolekcii Trblietanie. Lýdia Eckhardt nevynechala ani v tejto sezóne klasické farby ako čierna, biela, červaná, či hnedá v kombinácii s púdrovo ružovou.

Dominantnými materiálmi v kolekcii Ranný vánok boli jemné rozviate mušelíny, pri ostatných návrhárka využila bavlnu v kombinácii s lykrou , balónovinu , ale i hodváb či šantung, čipku. Množstvo modelov bolo doplnených mašľami a netradičnými zaujímavými sponami. Nechýbali ani veľkolepé klobúky.

Ako prezradila Lýdia Eckhardt pre FEMINITY, príprava bola časovo veľmi náročná, pretože je v nej záplava volánov a množstvo jemných materiálov. Inšpiráciu na ňu čerpala najmä u svojich zákazníčok, pretože sa vždy snaží pripraviť pre ne to, čo im naozaj sadne a pristane. „Vyhýbam sa nenositeľným modelom, ktoré by plnili sklad,“ zdôraznila.