Presunúť na hlavný obsah

AMENOVÁ A ŠTEFKOVÁ RADIA MUŽOM

Móda

Ste pripravení na nové zážitky? Stačí, aby ste si na chvíľu oddýchli na jednej z bratislavských pláži a pri troche šťastia sa vám môže stať, že na vás vyskúša nový sprchovací gél AXE jedna z krások. My sme cez víkend stretli pod sprchou hneď dve - Miss Universe 2010 Annu Amenovú a finalistku Miss Slovensko 2010 Soňu Štefkovú. Spolu s Mirom Šmahelom predstavovali nový rad pánskych povzbudzujúcich sprchovacích gélov. Viac nájdete vo FEMINITY fotogalérii.

Obe krásky si potrpia nielen na svoj bezchybný výzor, ale to isté očakávajú aj od mužov. „Upravený je pre mňa ten muž, ktorý má upravené nechty, svieži dych, je z neho cítiť príjemnú a nenútenú vôňu a je jemne, akoby nedbalo zarastený,“ prezrádza víťazka súťaže MISS Universe Anna Amenová. Podľa Soni Štefkovej je vizitkou upraveného muža jeho čistá obuv, oblečenie a zaujme ju muž, ktorý príjemne vonia a je dobre naladený. „Odradiť ma naopak vie špina za nechtami a vulgárnosť...,“ dodáva finalistka MISS Slovensko.

Čo sa týka vôní, obe krásky sa zhodujú v tom, že muž by mal mať nenásilný parfém. „Svieže až jemne sladké, nie je nič horšie, ako keď muž smrdí,“ konštatuje Amenová. „Je známe, že parfum vonia na každom z nás inak. Je preto dôležité nájsť si ten svoj, ktorý mužovi „sadne“ a zvýrazní jeho osobnosť,“ myslí si Štefková.

No a ako by sa mal muž o seba starať? „Sprcha a kvalitný deodorant je základ. Okrem toho dokážem oceniť, keď má muž dobrý strih vlasov, ktorý podčiarkne jeho šarm. Fyzická aktivita by mala byť samozrejmosťou, nielen kvôli výzoru, ale najmä zdraviu. Vo všeobecnosti však nemám rada mužov - metrosexuálov, ktorí to so starostlivosťou o svoj zovňajšok preháňajú. Za oveľa dôležitejšie u muža považujem, keď sa stará o rozvoj svojej osobnosti, či už čítaním kníh alebo naberaním životných skúseností,“ tvrdí Soňa Štefková a Anna Amenová ju dopĺňa: „Mal by pravidelne dbať o osobnú hygienu, používať antiperspirant a parfum a občas zájsť aj na manikúru a pedikúru“.