Presunúť na hlavný obsah

VŠETKO V MÓDE JE O DOPLNKOCH

Móda

Móda je tu preto, aby nás odlíšila a nie aby nás robila krásnymi. Jej hlavným motívom je zachovanie idividuality jednotlivca aj za cenu kričania z davu, o čo jej koľkokrát ide najviac. Hlavne nezapadnúť do šedého priemeru. Perfektne nakombinovaný outfit je na nezaplatenie, ale dušu mu dávajú práve doplnky, ktoré sa zaslúžia o efekt originality.

Existujú síce nepísané pravidlá, kde sa hovorí, že čo je dosť je dosť, ale v móde ich môžete s radosťou ignorovať, pretože tá je hlavne o hre. Divoké farebné kombinácie, miešanie vzorov a materálov, to všetko je hra, ktorá nepozná hranice.

Kvalitné a nadčasové doplnky si budete môcť užívať dlhé roky a môžu sa pre vás stať poznávacím znamením, ako to bolo napríklad aj u Jackie O. a jej povestných slnečných okuliarov či Audrey Hepburn a jej balerínok alebo Gabrielle Chanel a jej perál.

Miešajte bižutériu s luxusnými šperkami, drahé značkové kusky s kolekciami z obchodných reťazcov a prídete k štýlu, ktorý bude neopakovateľný a hlavne, čo je najdôležitejšie budete jedinečná.

Pri doplnkoch ako sú topánky či kabelky sa však nesnažte ulietavať až príliš, pretože kvalitné kožené topánky a kabelka sú investícia, ktorá sa vám mnohonásobne vráti svojou vernosťou po dlhé roky.

Stálicou na módnom nebi s doplnkami ostávajú hodvábne šatky, ktoré sú učineným zázrakom a vy ich môžete nosiť na desiatky spôsobov.

Nezabudnite, že všetko je o vašej osobnosti a všetko závisí na vás, ako to cítite práve vy v danom okamihu. Takže občas preháňajte, občas buďte minimalistická, ale doplnky v móde nikdy nezabúdajte, pretože všetko je o detaile a vyžarovaní celku.