Presunúť na hlavný obsah

RUŽOVÁ AKO JU NEPOZNÁTE: PALTROW, HEIGL A CZOBOROVÁ

Móda

Ak ste si doteraz mysleli, že ružová je len pre malé dievčatká a mladé slečny vo veku nevinnosti, tak vám musíme prezradiť jedno veľké tajomstvo, ktoré vám otvorí oči dokorán. Ružová je farba pre každú generáciu! Krásne vás rozžiari, dodá farbu v lícach a vy budete božská, pretože len ružová to môže byť!

Aj keď sa ružová spája s romantickými podnetmi, môže pôsobiť klasicky elegantne i dramaticky nevšedne. Jej sentimentálny charakter, ktorý je s ňou spájaný priam až stereotypne hoďte zahlavu a buďte odvážne rovnako ako svetové herečky či dámy slovenského šoubiznisu ako Zora Coborová či Iveta Malachovská.

Gwyneth Paltrow vie, že k blondínkam neodmysliteľne ružová patrí, ale v skulpturálnom podaní Prady sa vyhla prebytočného dojmu patetickosti a Christian Louboutin na nohách jej dodal správny klasický glamour s moderným výrazom.

Katherine Heigl ako čienovláska ale predsa s romantikou v duši v hodvábnych šatách Donny Karan. Hlboký výstrih rozbil celkový dojem nevinnosti a pridal dávku sexi šýlu s brošňou priamo vo výstrihu a ako vždy Louboutin so skrytou platformou nesmie chýbať. Odkedy tento kúzeľník „zatienil“ veľkého Manola Blahnika a vystriedal ho aj vo filme Sex v meste 2 máme sa na čo tešiť. Louboutin je novým Orionom na topánkovom nebi.

Slovenky sa nedali zahanbiť a vytiahli do boja ťažké zbrane v podobe overalu z padavého materiálu v cyklámenovej farbe a zlatých doplnkoch vo velení Zory Czoborovej.

Iveta Malachovská a návrhárka Dana Kleinert, to je spojenie vskutku príjemné. Pletenina a výrazné doplnky ako štrikovaný náhrdelník v energických farbách mal za výsledok výrazné omladenie Ivety.