Presunúť na hlavný obsah

S eleganciou a štýlom aj do letnej búrky

Móda

Letné počasie je nevyspytateľné. Slnko stiedajú prekvapujúce letné búrky a vás môžu zastihnúť absolútne nepripravených, to sa vám však nemože stať práve aj vďaka FEMINITY, kde vám poradíte, ako sa na túto situáciu pripraviť so štýlom a eleganciou. Viac inšpirácií nájdete vo FEMINITY galérii.

Nevyspytateľnosť dnešného počasia vás môže častokrát dostať do úzkych, ale my vám prinášame inšpiráciu v outfitoch, ktorým dominuje elegantný, nadčasový a hlavne ikonický prvok dámskeho aj pánskeho šatníku, ktorý nesmie chýbať nikomu.

Ikonický trenčkot je klasickým základným stavebným prvkom správneho šatníku a práve v letných búrkach vás môže zachrániť z nepríjemných situácií. Jeho variácie sú rôznorodé od športových strihov až po elegantné. Dvojradový s opaskom či bundy v štýle „parky“.

Trenčkoty sa vyznačujú univerzálnosťou a vďaka viacerým materiálovým spracovaniam sa môže stať súčasťou vašich outfitov od jari až po jeseň vrátane leta s jeho typickými prekvapivými búrkami, ktoré vás častokrát zastihnú nepripravených. S ľahkým a nepremokavým trenčkotom sa však už tieto situácie nebudú nikdy opakovať.

Ikonický béžový s károvanou podšívkou od Burberry, športový s army nádychom od Aquscutum či casual od Banana Republic vám dáva možnosti nevídaných rozmerov. Preto neváhajte a zaobstarajte si tohoto univezálneho ale aj štýlového pomocníka do každého počasia a ku každej príležitosti.