Presunúť na hlavný obsah

Nohavičky aké nosia Cameron Diaz, Jennifer Lopez a Beyoncé

Móda

Zabudnite na obkukané tangá! Zarezávajú sa do tela a keď sa predkloníte, nechutne vybiehajú spod nohavíc. Poslednou hollywoodsku novinkou sú takzvané „neviditeľné“ nohavičky. Nosia ich Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Beyoncé ale aj Tyra Banks!

O čo vlastne ide? Neviditeľné nohavičky spredu vyzerajú ako veľmi sexi spodná bielizeň, vzadu vám zadoček skrášli iba jednoduchý prúžok. Novinkou však je, že nohavičky nemajú na bokoch žiadne prúžky. Či už ich nahodíte pod sexi šaty, bedrové nohavice, alebo len tak na posteľné hrátky s partnerom, efekt bude zaručený. Odvážnejšie dámy si môžu tento vynález obliecť rovno na pláž, keďže vďaka minimálnym rozmerom docielite lepšie opálenie. Treba sa však každopádne pripraviť na nenásytné mužské pohľady. 

Ako tento zázrak funguje? Nuž druhov je viacero – napríklad americká spoločnosť Shibue Couture  ponúka „supergaťky“, ktoré si iba jednoducho prilepíte na telo. Z vnútornej strany totiž majú špeciálny lepiaci povrch. Česká webstránka cstringcz. zase ponúka nohavičky s ohybným rámom, ktorý sa prispôsobí vášmu telu. Vyrábajú sa v univerzálnej veľkosti, takže vám sadnú či už máte veľkosť 36 alebo 42. Dokonca ich vraj môžete aj oprať v práčke.

Neviditeľné nohavičky údajne nepadajú, držia a nezošuchnú sa ani keď sa spotíte. Vyrábajú sa v najrôznejších farbách a materiáloch – s krajkou, kožušinkou, trblietkami, ale aj úplne  jednoduché. Dizajnérka spoločnosti Shibue Jenny Buettner tvrdí, že ich navrhovala tak, aby nerobili problémy. Mala totiž plné zuby zarezávajúcich sa prúžkov. „Vždy ma štvalo, keď sa mi pod šatami črtali okraje nohavičiek. A tak som rozmýšľala, kreslila a strihala, až mi to konečne došlo,“ uvádza. Tak čo, obohatíte aj vy svoj šatník o túto kuriozitu, alebo si radšej necháte zájsť chuť?