Presunúť na hlavný obsah

Milla Jovovich tvárou tohtoročného Fashion Week v Berlíne

Móda

Charizmatická herečka Milla Jovovich a nový model kabrioletu triedy E značky Mercedes-Benz sa stali hlavnými protagonistami nového plagátu tohtoročného Fashion Weeku v Berlíne. O kvalitný výsledok sa postaral známy módny fotograf Miles Aldridge, oblečenie pre Millu pripravil Philip Treacy. FEMINITY vám ponúka pohľad do zákulisia fotografovania.

Tento rok si Millu pre jej krásu a šarm vybrali aj ako tvár Mercedes-Benz Fashion Week v Berlíne. Milla pózovala v bielych šatách a klobúku zloženom z 300 špeciálne farbených pier od návrhára Philipa Treacyho. Okrem herečky svoju úlohu zohral aj najnovší kabriolet triedy E značky Mercedes-Benz, ktorá je partnerom Fashion Weeku.

Milla Jovovich v Berlíne ukázala, že má na obliekanie a módu jednoducho nos a počas svojho pobytu sa predviedla vo viacerých modeloch. Počas diskusie o kampani s módnymi redaktormi predviedla smaragdovozelené hodvábne šaty, na večernú prehliadku naopak zvolila svetlé smotanové šaty z kolekcie vlastnej značky.

Charizmatická hrdinka filmov ako Piaty Element či Resident Evil - Milla Jovovich nie je vo svete modelingu a módy žiadnym nováčikom. Keď mala 11 rokov po prvýkrát fotografovala s Richardom Avedonom kampaň pre značku Revlon a Milla zažiarila na titulkách a talianskeho módneho časopisu Lei a časopisu pre mladé dievčatá Seventeen. Svoj prvý profesionálny kontrakt uzavrela v roku 1988 a odvtedy patrí medzi nielen medzi vyhľadávané herečky, ale i modelky. Odvtedy sa v jej portfóliu objavili kampane pre značky ako Banana Republic, Christian Dior, Damiani, Donna Karan, Gap, Versace, Mango či L'Oréal.

Jovovich vo svete módy zostala aj ako návrhárka, keď spolu so svojou kamarátkou založili vlastnú značku nazvanú Carmen Hawk. Ich kolekcie sa postupne dostali do všetkých významných butikov sveta a v roku 2007 pripravila pre značku Mango modely s označením "Jovovich-Hawk for Mango".