Presunúť na hlavný obsah

Nezlaďte sa: Ako Christina Aquilera alebo Sophie Ellis Bextor

Feminity

Obliecť modré tričko k modrej sukni alebo čierne topánky k čiernym šatám vie každý. Ak máte z času na čas chuť doladiť finálnu podobu vášho outfitu farbou, aká okolo neho ani nebežala, nemusí to byť vždy zlý nápad. Poslúchnite svoje nutkanie a možno sa vám podarí perfektne oživiť to, čo ste roky nosili na ten istý spôsob.

Niekoľko známych tvári tak spravilo, môžete sa teda nechať inšpirovať. Christina Aquilera si vyšla von v bielom kostýme a logicky by sa očakávalo, že biele okrem jej vlasov a kabelky budú aj topánky, speváčka si však obula tie najružovejšie z ružových a vyzerá to skvelo.

Podobne sa pohrala s farbou topánok aj Becki Newton, keď si k fialovým minišatám obula žiarivo tyrkysové lodičky s otvorenou špičkou. Krikľavo zelený úlet riskla k bielym šatám herečka Lydia Hearst.

Rovnakú hru s farbami môžete vyskúšať aj s kabelkou. Tinsley Mortimer vsadila na ružovožltú kombináciu a výsledok je niečo medzi letným ovocným drinkom a cukríkmi bonpari. Presne naopak sa zladila speváčka Sophie Ellis Bextor, ktorá si k saténovým šatám žltej farby vzala ružovú kabelku. Speváčka Fergie takisto oživila béžové šaty so zelenými kvetmi žiarivo oranžovou kabelkou.

Nemusia to byť len topánky alebo kabelka. Takúto farebnú odchýlku môžete dopriať svojim očiam, ktoré namaľujete na žlto, zeleno či sýtoružovo, svojim nechtom alebo pančuchám. Len sa držte starého známeho – všetko s mierou. Farba má vyniknúť, nie zaniknúť.