Presunúť na hlavný obsah

Beyoncé a Christina Aguilera v „nevinnej“ ružovej

Feminity

Ružové šaty s čipkou či volánikmi, nemusia byť len pre malé dievčatá alebo pre bábiky Barbie. Túto farbu aj motív s obľubou volia i dospelé ženy, speváčky a herečky. Ak sa pri výbere šiat rady nechávate inšpirovať známymi tvárami, urobte tak i teraz. Ako na to vám poradia Beyoncé, Christina Aguilera či Jessica Alba.

Pravda je, že speváčka Beyoncé vyzerá skvelo i v teplákoch či  šatovej zástere počas varenia. Jej prirodzená a netuctová krása sa ešte mnohonásobne umocnila, keď sa na udalosti Black Ball objavila v silno ružovej saténovej róbe od návrhára Andrew Gn. Večerné šaty bez ramienok v tomto do očí bijúcom odtieni jej spolu s rozpustenou kučeravou hrivou a minimálnym mejkapom dodali mladistvý a hravý look.

Christina Aguilera si na odovzdávaní Golden Globes určite uvedomovala, že patrí medzi najlepšie vyzerajúce dámy noci. O tom svedčia aj sebavedomé pózy a zvodné pohľady, ktoré hádzala na očarených fotografov. Nevinne vyzerajúca blondína si obliekla broskyňovo-ružovú róbu z dielne svetoznámeho Versace, ktorý do šiat vsadil strieborný lesklý korzet. Svoje uši a ruku ozdobila šperkmi značky Nina Ricci.

Mamina na plnom úväzku, Jessica Alba vyzerá v ružovej farbe rovnako príťažlivo ako pred pôrodom svojej dcéry. Táto herečka výberom šiat väčšinou vyráža dych (v dobrom slova zmysle) a i teraz má svoj outfit dokonalo ladiaci k svojej postave i bezchybne zladený k doplnkom.

Herečka Rachel Weisz si na MET Ball 2010 obliekla spoločenské šaty od Oscara de la Rentu. Určite nám dáte za pravdu, že Angličanka na svoj vek, štyridsať rokov určite nevyzerá.

Ružová tiež pristane i dievčenskej Rachel Bilson, ktorá si ju obliekla na módnu prehliadku Christiana Diora v Paríži. Jej hodvábne šaty sú skutočne „barbinovské“ a to najmä pre svoj strih, čipku a volániky. Ako taká sladká malinová zmrzlina...