Presunúť na hlavný obsah

V čom zažiarili česko-slovenské hviezdy na zelenom koberci

Feminity

Hudobná televízia Musiq1 už druhým ročníkom porozdávala hudobné ceny slovenským i zahraničným interpretom. Celá akcia sa konala v novom bratislavskom klube LOFT! A ako to už býva dobrým zvykom na akciách tohto charakteru, po (tentokrát) zelenom koberci sa premávala plno zaujímavo vystajlovaných ľudí. Pozrite sa aj vy, kto nás najviac zaujal.

Okrem samotných nominovaných a hostí, ktorí odovzdávali víťazom ceny, sa na ceremoniále objavilo mnoho iných známych tvárí. Playmate Eva Cifrová prišla v príjemnom mixe klasiky a momentálneho trendu – armádne vršky teraz letia a v tejto kombinácii pôsobia hneď o jednu hodnosť vyššie. Pod klasikou sa rozumejú vydraté džínsy a jednoduché biele tielko. Pohľady však pútala aj speváčka Zdena Predná. Ukázala nohy, ukázala dekolt, a to všetko v štýlových purpurových minišatách. Tie tromfli snáď len vybíjané „číňany“, ktoré sa jej ligotali na nohách.

Cenu v kategórii najlepšia speváčka si prišla zo susedných Čiech prevziať Ewa Farna. Len prednedávnom sme písali o hite tejto jesene i zimy – o čižmách nad kolená a pozrime. Eva natiahla na kožené nohavice presne také. Veľmi múdro nepokračovala od pása nahor v záplave ďalšej rockoviny, ale zjemnila to sivou mikinou a bielou džínsovou vestičkou. Ak bola Eva Cifrová mix klasiky a aktuálneho hitu, Farna je mixom ženskosti (od pása nadol) a milej dievčenskosti (od pása nahor).

Zlaté mrkvy prišli odovzdať aj nekompletne zastúpení Nightwork. Z českej kapely vám asi momentálne rezonujú mená Jakub Prachař, ktorý spolumoderuje s Pycom Česko Slovensko má talent, a herec  Vojtech Dyk  (Ženy v pokušení). Prvý zo zmienených názorne demonštroval, že nohavice s odkladacím pudlom, do ktorého sa zmestí to, čo sa nezmestilo po vreckách, je stále v móde. Aspoň pre toho, kto to vie nosiť. A Prachařovi to celkom šlo. Kolega Dyk bol „netradične“ na zjedenie aj napriek (vďaka?) chaotickej zmesi šatstva, ktoré na seba natiahol. Niekomu stačí na pokazenie dojmu jeden kus oblečenia, niekto ho nepokazí ani piatimi rôznymi štýlmi.

Aby sme stále len nechválili, máme tu Roberta Rosenberga. Možno ste si všimli u niektorých chlapov zaujímavý zjav – absenciu ponožiek v mokasínach. Tak český pornoherec pridal a povedal si, že pod sako sa tiež nemusí za každú cenu niečo dávať. Má recht. Pod tými reflektormi nebolo zrovna najchladnejšie. Zaujímavé šaty si obliekla aj Miss Slovensko 2005 Ivica Sláviková. Pri pohľade na ich vrchnú časť si možno zaspomínate na detské časy s Káčerovom v televízii, alebo s komiksami plnými bielych káčerov. Taký návrat do detstva nie je nikdy zlý.