Presunúť na hlavný obsah

Hľadáte šaty na stužkovú? Inšpirujte sa!

Feminity

Stužková. Neopakovateľný večer plný zábavy, smiechu a sĺz. Oslava mladosti, ale i prehliadka spoločenských rób na krásnych mladých dámach. FEMINITY vie, ako sa stať najkrajšou a najobdivovanejšou divou. A to nielen stužkového večera. Stačí si obliecť jedinečné večerné šaty, ktorým niet páru a ktoré navrhol sám New York.

Mimoriadna kolekcia amerických rób Terani Couture ponúka širokú paletu gala rób. Dlhé strihy, minišaty, odhaľujúce, zahaľujúce, obopínajúce alebo „princeznovské strihy“, to všetko je navrhnuté pre ženy rôznych postáv a chutí. Závisí len od vás, či chcete byť elegantnou dámou, nežným dievčaťom, zvodnou dračicou alebo veselou lesnou vílou.

Elegantnou dámou alebo princeznou sa  stanete ak si oblečiete biele šaty s dlhou zvonovou sukňou s hnedosivými kvetmi. Jemnosť, ktorými pôsobia v kombinácií s vašimi rozpustenými vlasmi, vám zaručí, že sa od vás váš partner nepohne ani na krok. Rovnako kráľovsky  budete vyzerať v bielej róbe s modrými korálikmi na prsiach.

Pre nežné dievčatá sú v ponuke farebné dúhové minišaty, ktoré pôsobia hravo, no nie infantilne. Motív kvetov len presviedča o tom, že je stále in. Ku ručne vyšívanému spomínanému motívu netreba doplnky či iné ozdoby. Sám o sebe je drahým a jedinečným skvostom medzi doplnkami.

Vedzte, že zvodnou dračicou sa nemusíte stať iba v krátkych alebo všetko odhaľujúcich šatách. Stačí strih odhaľujúci váš chrbát alebo dekolt a vie to byť rovnako príťažlivé. Tiež rázporok v dlhej sukni dokáže premeniť nudu na živý záujem. A keď je ešte k tomu aj obopínajúca...

Lesnej víle sa budete podobať, keď sa zaodejete do šiat, ktoré sami o sebe pôsobia, ako keby ich ušila Matka príroda. Modrá obloha, motív pásikov vo farbe zeme a ozdoba na prsiach v tvare snehovej vločky na šatách pripomína podmanivú mrazivú zimu. Za povšimnutie stoja i ružové šaty s ružami v páse, ktoré pôsobia teplo a letne. 

Ako vidno, kolekcia rób Terani Couture je skutočne jediná svojho druhu a nie je určená len pre tie maturujúce dámy. Môžete sa ňou inšpirovať i vy, ktoré sa chystáte na ples či inú spoločenskú udalosť.

Viac šiat na stužkovú nájdete aj v najnovšom čísle FEMINITY MAGAZÍNu.