Presunúť na hlavný obsah

Sexi krásky sa predviedli na Victoria's Secret Fashion Show

Feminity

Krásne tela Anjelov otvorili Victoria’s Secret Fashion Show v New Yorku. Supermodelky Adriana Lima a Alessandro Ambrosio spolu s ostatnými kráskami predviedli svoje ľahko odeté krivky v luxusnej spodnej bielizni. Jedinečnú módnu show plnú predvádzania ženských predností spríjemnili svojím hlasom hudobní hostia Katy Perry a Akon. Ako to v New Yorku vyzeralo, uvidíte vo fotogalérii.

Karolína Kurková, Candice Swanepoel, Erin Heatherton, Chanel Iman a Lily Adridge sú mená ďalších vyvolených dievčat (alebo skôr tiel), ktoré majú tú česť obliecť si jednu z najobľúbenejších a najluxusnejších svetových značiek dámskej spodnej bielizne.

Oslavu ženského tela doslova odštartovala česká modelka Karolína Kurková. Kostým, v ktorom ale bola oblečená, bol viac sexi ako športový. Karolína sebavedomo predvádzala svoj model pred fotografmi, trpezlivo pózovala a nešetrila ani zvodnými pohľadmi. Jej výrazná oranžová push-up podprsenka v kombinácií s odhaleným bruchom zožala určite veľký úspech.

Za sexi športovkyňu bola v onen večer aj zlatovlasá Američanka Erin Heatherton. Luxusná trblietavá červená podprsenka umocňovala ženskosť navonok drsnej boxerky. Rosie Huntington bola skutočným anjelom nielen pre svoju detskú tvár s plnými perami a jemne vlniacimi sa blond vlasmi, ale aj kvôli svojím do neba nasmerovaným krídlam. Rovnako božským stvorením bola supermodelka Candice Swanepoel s krídlami z prútov. Rozkošné nohavičky dotvárali celý nevšedný model.

Čierna bielizeň je pre mužov vraj najviac sexi. Posúďte to sami na modelke Adriane Lime, ktorá predviedla model akoby z dávnych časov. Antickú bojovníčku Xenu, ktorú vybíjanou spodnou bielizňou pripomínala, zdobila ruža na krku a v páse. A jedna, ale hneď poltucet. A čo poviete na sofistikované trblietavé ozdoby na ramenách a stehnách? Predviedli by ste sa tak aj vy svojmu partnerovi?

Rovnako pôvabná ako modelky Victoria’s Secret bola aj speváčka Katy Perry. Tá sa na módnej show predviedla dokonca v troch žiarivých outfitoch. Na podujatí sa ukázali aj sestry Paris a Nicky Hilton či speváčky Natasha Bedingfeild a Thalia.