Presunúť na hlavný obsah

Najkrajšie šaty na American Music Awards 2010

Feminity

Opäť sa raz rozdávali v Los Angeles hudobné ceny, tentokrát na 38. ročníku American Music Awards. Na červenom koberci sa ukázal slušný počet hviezd z hudobnej branže. Po prvýkrát od rozvodu si vyšla do spoločnosti speváčka Avril Lavigne a rastúce bruško ukázala zase Pink. Pozrime sa, kto na koberci hviezdil. S cenou, či bez nej.

Fergie zase raz stavila na svoje prednosti. Tými nemyslíme len pohľadný dekolt, ale najmä ukážkovo vymodelované telo, ktoré si vydrela v posilňovni. Oboje šaty, v ktorých sa na odovzdávaní cien ukázala, odhaľovali perfektné nohy  tejto tridsaťpäť ročnej speváčky. Či už to boli modro-čierne šaty s ozdobami na pleciach, alebo čierno-strieborný „robotický“ model, vyzerala v tento večer výborne.

Na čiernu farbu vsadila budúca mamička Pink aj modelka Heidy Klum. Kým speváčka zvolila jednoduché voľné šaty, nemecká kráska prišla odetá len do čiernej čipky, v ktorej ukázala dlhé nohy. Priesvitnou sukňou a čipkou si „odfajkla“ dva obrovské trendy tejto sezóny. Presvitajúci model sýtočervenej farby z dielne Elie Saab zvolila Rihanna. Tá si v ten večer odniesla cenu pre najlepšiu r´n´b speváčku.

Speváčky Christina Milian a Miley Cyrus sa rozhodli pre mini. Kým Christina sa trblietala, Miley za sebou ťahala dlhokánsku bielu vlečku, ktorá jej visela z mašle na chrbte. Manželka Willa Smitha, herečka Jade Pinkett Smith vynikla v záplave bielych, čiernych a strieborných rób vďaka šatám značky Emilio Pucci netypickej bronzovej farbe. Perfektná kombinácia s tmavou pleťou, o zlatých topánkach a „podprsenke“ nehovoriac.

Veľmi decentne na svoj štýl to poňala speváčka Kate Perry, ktorá sa ukázala v bledučko ružových šatách po kolená. Poklona za krásne topánky. Narozdiel o nej sa o celkom slušný rozruch postarala speváčka Nicki Minaj v modeli, ktorý sa veľmi ťažko opisuje. Bolo to niečo medzi hračkárskym modelom anatómie tela a pestrofarebným čínskym drakom.