Presunúť na hlavný obsah

Ako sa obliekajú známe slovenské moderátorky

Feminity

Vidíme ich stále na televíznej obrazovke. Každý deň majú iný účes, mejkap, iný elegantný kostým alebo šaty. Slovenské moderátorské hviezdy, o ktorých sa toľko píše a klebetí, poznáme veľmi dobre. Sú sympatické, inteligentné a s rozdielnym módnym vkusom. Či dobrým, to už posúďte samy.

Zlatica Puškárová z TV Markíza sa na akcii AVON Outspoken predviedla v bielych mini šatách s odhaľujúcim dekoltom. Ich farba kontrastovala s čiernou košeľou jej partnera Patrika Švajdu, s ktorým tvorili elegantný a šťastný párik.  Niet pochýb, že šaty robia človeka a pridávajú na sebavedomí. Veľké výrazné červené náušnice a ladiace biele črievičky vás určite presvedčia, že moderátorka má šmrnc nielen na obrazovke, ale aj bežne v spoločnosti.

Lucia Barmošová, ktorá nám každý večer prináša večerné Noviny v televízií JOJ, je stále elegantne oblečená. Vo fotogalérií si ju môžete pozrieť v krásnej róbe prehodenej cez jedno rameno. Veľmi ženský strih i zvolená elegantná čiernobiela farebná kombinácia zvýraznila krivky sympatickej moderátorky. Hra farieb dokáže veľa, trebárs aj skryť silnejšie boky do čiernej sukne. Biely vŕšok zas dokáže opticky rozšíriť užšie horné partie. Sivá je stále in, a to aj na kostýmoch. Lucia to vie a ku jeho nohavicovej alternatíve si uviazala kravatu.

Moderátorka Erika Judínyová obľubuje výstredné a odhaľujúce outfity. Možno aj preto s ňou tak rada robí rozhovor slovenská smotánka (najmä tá mužská časť). Dáva prednosť rozpusteným vlasom, mini obtiahnutým šatám a výraznému líčeniu. V porovnaní  s jej kolegyňou Šimkovičovou pôsobí v televízií táto tridsaťšesť ročná blondína určite nápadnejšie.

Martina Šimkovičová sa zo Športových novín vypracovala do hlavných správ, kde nás pravidelne očaruje modernými vrchmi a sakami. S výberom šiat jej okrem stajlistov možno pomáha aj jej dospelá dcéra Petra.

Aneta Parišková, ktorá je momentálne moderátorkou show Farmár hľadá ženu, zvolila do spoločnosti olivovo zelenú farbu. Ako vidno, nariasená látka na prsiach pritiahne pozornosť, rovnako ako aj atypický strih šiat, ktorý predĺži trup namiesto nôh. Ak by ste sa v takejto róbe necítili dobre, zvoľte radšej klasiku. Radšej byť menej nápadná, ako sa celý večer cítiť „nie vo svojej koži.“