Presunúť na hlavný obsah

Maxová, Peštová a Němcová na jednom móle

Feminity

Tereza Maxová, Daniela Peštová a Pavlína Němcová sa stretli na jednom móle počas exkluzívnej charitatívnej módnej prehliadky Nadácie Terezy Maxové deťom s názvom Interspar Presents: Fashion For Kids – Celebration. Počas šou predviedli nielen exkluzívne modely renomovaného návrhára Osmanyho Laffitu, ale po prvýkrát predstavili v Česku kolekciu talianskeho návrhára Francesca Scognamiglia, ktorý šije pre Madonnu či Lady Gaga.

Už po šiesty raz zorganizovala Nadácia Terezy Maxové exkluzívnu charitatívnu módnu šou, na ktorej okrem nej modely luxusných značiek predviedli aj jej úspešné kolegyne Daniela Peštová a Pavlína Němcová. Po menách ako Missoni, G.F. Ferré, Ellie Saab a Vivienne Westwood sa pozvaným hosťom tento rok predstavila talianska dizajnérska hviezda Francesco Scognamiglio, ktorej meno sa spája s najväčšími hviezdami šoubiznisu akými sú Madonna či Lady Gaga.

Jeho kolekcia na aktuálnu sezónu jeseň/zima mala názov Symbolic sensuality (Symbolická zmyselnosť), čo asi najdokonalejšie vystihuje jeho modely. Aktuálna kolekcia je hrou, výzvou, štúdiou a rozptýlením v jednom celku. Žena, ktorá si vyberie model talianskeho návrhára je hieratická a objavuje svoju estetickú identitu.

Okrem Scognamiglia predstavil svoju novú kolekciu na jar/leto budúceho roku aj výzmanmný zástupca prestížnej módy Osmany Laffita.  Kým modely talianskeho návrhára sršali extravaganciou, Laffita stavil na návrat k vznešenosti. Asi najlepšie by jeho novú kolekciu vystihli Francúzi slovom “distingué”. Osmanyho majstrovstvo udáva tón elegantným mestským siluetám okoreneným velkou paletou farieb. Rovnako ako Scognamigli, aj Laffita patrí medzi návrhárov, ktorého klientmi sú svetové osobnosti, topmodelky či členovia kráľovských rodín.

Ako vyzerala luxusná módna šou si môžete pozrieť vo FEMINITY fotogalérii.