Presunúť na hlavný obsah

KORDIAK Z PANELÁKU KRSTIL DVD CVIČTE S FEMINITY!

Fitness

Charizmatický herec Alexander Bárta alias Kordiak z Paneláku symbolicky čistou vodou pokrstili prvé DVD CVIČTE S FEMINITY, ktoré pripravil lifestylový portál Feminity.sk v spolupráci s dvojicou profesionálnych trénerov Luciou Medekovou a Janym Landlom. Krst vo fitness centre Factory Pro sa niesol v športovej atmosfére a o výbornú zábavu sa postaral moderátor večera Gregor Mareš.

Krst bol výnimočný nielen miestom, kde sa konal, ale aj tým, že išlo o prvé DVD, ktoré Zoznam.sk vydal. Nechýbali hostia ako jedinečný cimbalový kúzelník Ernest Šarközi v sprievode jeho manželky violončelistky Silvie a ostatní hudobníci zoskupenia Cigánski diabli. Pozvanie prijal aj Karol z Fun Rádia a mnoho iných nadšencov športu. Počas stretnutia v neformálnej atmosfére si pozvaní hostia vychutnali nielen špeciálne pripravené "zdravé menu", ale i miešané drinky z Martini či energy drink Guru. 

DVD CVIČTE S FEMINITY: EASY FITNESS je ideálnym spoločníkom pre všetkých milovníkov pohybu. Profesionálni tréneri Lucia Medeková a Jany Landl zostavili dva tréningové plány na cvičenie nielen doma, ale aj v posilňovni. Podrobne ukážu ako správne používať stroje v posilňovni, aké svalové partie precvičovať a zároveň poradia, koľko sérií a opakovaní je potrebných pre dokonalý zovňajšok. O produkciu DVD sa postaral tím FEMINITY Monika Kadlecová a Miroslava Ryšková. DVD obsahuje tréningové plány, ktoré pomôžu zlepšiť postavu komukoľvek a to aj bez návštevy posilňovne.

KÚP DVD