Presunúť na hlavný obsah

Futbalistov podporí aj I. Vicemiss Slovensko Martina Dávidová

Fitness

Na dnešnom zápase Slovenska proti Taliansku, kedy našim reprezentantom ide o všetko, bude v hľadisku sedieť aj I. Vicemiss Slovensko 2010 Martina Dávidová a s ňou aj ostatné víťazky národných MISS, ktoré prišli do Afriky podporiť svoje futbalové tímy. FEMINITY vám ponúka exkluzívne zábery na povzbudzujúce MISS.

Martina Dávidova, I.Vicemiss Slovensko 2010, patrí k tým vyvoleným súťažiacim, ktoré trávia aktuálne majstrovstvá sveta priamo v Johannesburgu. Organizácia Miss World pozvala finalistky národných súťaží MISS do dejiska svetového šampionátu, aby vytvorili „hviezdne družstvo“. Dievčatá okrem zaujímavého programu majú možnosť sledovať zápasy svojich tímov priamo na štadiónoch.

„Na prvé zápasy Slovenska som sa síce nedostala, pretože boli ďaleko od nás, no aj napriek tomu sa mi podarilo sledovať zápas na obrazovke a povzbudzovať,“ prezradila pre FEMINITY Martina Dávidová. Priamo na štadióne videla Martina hrať rôzne tímy, a ako hovorí, atmosféra je úžasná. „Aj keď na zápase USA sme poriadne premrzli,“ dodáva.

Dnešný posledný zápas Slovenska s Talianskom v rámci základných skupín si však nenechá ujsť a už sa naň veľmi teší. Dĺžka pobytu dievčat v Afrike záleží na tom, ako dlho sa ich národný tím na majstrovstvách udrží. „Vrátiť by som sa mala asi v sobotu, no ak sa nám podarí vyhrať nad Talianmi 5:0, zostanem dlhšie,“ netají svoj optimizmus.

Okrem prvej vicemiss sa na dnešnom zápase predstavia aj ďalší zástupcovia Slovenska v Afrike. Šestica tínedžerov, ktorá vyhrala v súťaži „Staň sa vlajkonosičom“, ktorú vyhlásila spoločnosť Coca-Cola, dnes ponesie našu vlajku v rámci oficiálneho úvodného ceremoniálu.