Presunúť na hlavný obsah

SPA NA BREHU MŔTVEHO MORA

Wellness

Jordánske Zara Spa sa síce nachádzajú na najnižšie položenom mieste na Zemi, ale všetko, čo v nich nájdete, spĺňa najvyššie očakávania. Svetové médiá na adresu Zara Spa používajú iba superlatívy a ostatní návštevníci ich v minulom roku v rámci hlasovania v prestížnom magazíne Condé Nast Traveller zvolili za svoju najobľúbenejšiu destináciu. Zara Spa sú však výnimočné nielen vďaka Mŕtvemu moru. Ale terapeutické tajomstvá si nechávajú len pre svojich návštevníkov.

Zara Spa sú súčasťou päťhviezdičkového rezortu Mövenpick Resort & Spa, ktorý na severovýchodnom pobreží Mŕtveho mora pripomína svojím výzorom miestnu osadu. V súlade s okolitým prostredím sa jednotlivé apartmány ponášajú na domčeky, ktoré sú kombináciou prírodného kameňa z miestnych zdrojov, ručne opracovaného dreva a luxusných látok. Pomedzi ne sa kľukatí umelá riečka, ktorá preteká celým rezortom. Keď zanechá za sebou prekrásne záhrady, dostane sa nakoniec aj k Zara Spa.
V luxusnom a nezabudnuteľnom prostredí vám odhalia tajomstvá  terapie vychádzajúcej zo všetkých možností ponúkaných bohatstvom Mŕtveho mora.  V Zara spa nájdete termárium inšpirované orientom, sprchy tropický dážď a 24 priestranných liečebných miestností a apartmánov. Je tu aj päť rôznych bazénov: pre hydroterapiu, veľký vonkajší vyhrievaný masážny bazén s trojpercentnou koncentráciou soli a rôznymi masážnymi prístrojmi, bazén s vírivkou a gejzírmi s výhľadom na Mŕtve more, masážny bazén na regeneráciu dolných končatín, vnútorný bazén so slanou vodou s 28-percentnou koncentráciou soli.
Typickým elementom je tu čierne bahno, ktoré čistí a regeneruje pleť a dodáva jej minerály, ktoré sa v nej prirodzene nachádzajú. Vyberať si môžete zo šesťdesiatich holistických procedúr a stráviť tu pol hodiny alebo aj celý deň. V každom prípade sa budete cítiť ako v nebi a užívať si novú jemnú pleť či pocity dosiaľ nepoznanej eufórie.