Presunúť na hlavný obsah

ZOŠTÍHĽUJÚCI ZÁBAL

Wellness

Je pravda, že slová ako zoštíhľujúci zábal môžu spôsobiť zaváhanie. Ani vo FEMINITY redakcii sme neverili, že niečo ako zoštíhlenie v priebehu niekoľkých desiatok minút môže existovať a že tento spôsob naozaj funguje. A predsa...

Zoštíhľujúci zábal trvá jednu hodinu. Najprv budú vaše problémové partie odmerané, aby ste po procedúre mohli porovnať výsledok. Prvý krok je aplikácia krému s výťažkami z kasie, po ktorom nasleduje zabalenie pokožky do priesvitného celofánu. Ten zabezpečí udržanie tepla. Po hodine pôsobenia vidíte okamžité účinky. Zábal však pôsobí aj nasledujúcich 24 hodín, počas ktorých sa neodporúča umývať, aby kasia pôsobila čo najdlhšie. Nie je žiadny dôvod na obavy, krém z kasie príjemne vonia škoricovým nádychom. Počas hodinového zábalu môžete cítiť teplo na partiách, kde je zábal aplikovaný. Takýmto spôsobom sa dajú zoštíhliť nielen problémové partie, akými sú brucho, boky, zadok či stehná, ale možno ho aplikovať aj na ramená, prsia, lýtka či kolená. Počas príjemného oddychu dostanete aj masáž rúk a budete sa tešiť na prvé účinky zoštíhľovania.

Podľa Alexandry Slavikovej z denného spa Xoxo v Bratislave sa jedna klientka dočkala 13-centimetrového zmenšenia problémových partií počas jedného sedenia. Aby mal zoštíhľujúci zábal účinok, odporúča sa štyri až šesť opakovaní, najlepšie skombinovaných s lymfodrenážou. Vtedy bude mať procedúra účinok viditeľný až jeden mesiac. FEMINITY redakcia vyskúšala zoštíhľujúci zábal na vlastnej koži. Neveriac v sľubovaný účinok sme si dali aplikovať zoštíhľujúci zábal na boky, zadok a stehná. Výsledok bol prekvapivý a viditeľný hneď po odstránení zábalu. Na problémových partiách nám namerali o 9,5 centimetra menej, najviac, až 4 centimetre, v oblasti bokov. Jedno sedenie má však účinok len niekoľko dní, preto je vhodné procedúru viackrát opakovať a tešiť sa na leto plné slnka. Zoštíhľujúci zábal v dennom spa Xoxo v Bratislave ponúkajú v hodnote 64 eur.