Presunúť na hlavný obsah

ZLATICA PUŠKÁROVÁ SA PRIPOJILA K BOJU ZA ZDRAVÉ PRSIA

Zdravie a relax

Úspešná moderátorka a držiteľka viacerých televíznych ocenení Zlatica Puškárová sa pridala k známym slovenským osobnostiam, ktoré podporujú projekt AVON proti rakovine prsníka. Moderátorka spolu s ďalšími tvárami projektu podporí aj 2.ročník AVON POCHODU proti rakovine prsníka, ktorý sa uskutoční 19. júna 2010 v Košiciach.

Zlatica Puškárová je stálicou slovenského moderátorského výslnia, rešpektovanou redaktorkou a novinárkou. Okrem množstva pracovných úspechov a viacerým televíznym oceneniam sa nedávno stala matkou synčeka Leonarda. Hlavnou ideou projektu je apelovať na ženy, aby sa starali o svoje zdravie a navštevovali preventívne prehliadky.

Ak chcete vyjadriť podporu v boji proti rakovine prsníka všetkým, ktorí sa s ňou v nejakej forme stretli, neváhajte a príďte na 2.ročník slovenského AVON POCHODU proti rakovine prsníka. AVON POCHOD sa uskutoční 19. Júna 2010 v Košiciach a svoju účasť okrem Zlatice Puškárovej  prisľúbili aj ďalšie  známe osobnosti slovenského spoločenského života, ktoré podporujú projekt AVON proti rakovine prsníka.

Vstupenkou na túto výnimočnú akciu je Tričko zdravé prsia, ktorého kúpou prispieva každý pochodujúci na boj proti rakovine prsníka. Tričko zdravé prsia si môžete zakúpiť prostredníctvom AVON Lady/AVON Gentleman, objednať na internetovej stránke www.zdraveprsia.sk alebo zakúpiť v deň akcie priamo na mieste podujatia o 13:00 hod. Tričko zdravé prsia je v ponuke v dámskej a pánskej verzii v rôznych veľkostiach a jeho cena je 10,00 EUR.

Program AVON POCHODU je naozaj veľmi bohatý. Okrem stretnutia so známymi osobnosťami, ktoré sú tvárami projektu AVON proti rakovine prsníka čaká na vás aj vystúpenie Jany Kirschner, Dary Rolins, Beáty Dubasovej, Martina Chodúra, Desmod a IMT Smile.