Presunúť na hlavný obsah

LOV NA EXMANŽELKU

Zábava

Lov na exmanželku (The Bounty Hunter) je typickou americkou komédiou, s láskou, vtipnými scénami, zápletkou a tradičným koncom. Hlavné hviezdy Jennifer Aniston a Gerard Butler v nej stvárňujú exmanželov, ktorí sa po rozvode nedokážu ani vystáť. No v situácii, keď investigatívnej novinárke Nicole ide takpovediac o život, sa z exmanžela Mila stane nielen jej lovec, ale aj ochranca.

Polročné randenie Mila a Nicole vyústilo do 9-mesačného manželstva a následného rozvodu.  Exmanželia v podaní Jennifer Aniston a Gerard Butler spolu nekomunikujú a nestretávajú sa, až do momentu, kedy lovec ľudí Milo dostane zaujímavý kšeft. Má predviesť pred spravodlivosť svoju bývalú ženu, investigatívnu novinárku. Touto objednávkou je priam nadšený. S pomerne malým úsilím zdarne nájde svoju ex, ktorá pracuje na článku o údajnej samovražde a začne byť prenasledovaná mafiánmi a podplateným policajtom. Milovi sú za jeho velké dlhy v pätách nájomní zabijaci. Naháňačka v americkom duchu, s množstvom vtipných scén, ktoré opantá láska, má často predpokladané vyústenie a tradičný americký koniec. Ničím výnimočným vás neprekvapí, zato príjemne pobaví po únavnom dni, kedy máte chuť relaxovať a zasmiať sa.
Škótsky sexsymbol Gerard Butler a americká herečka Jennifer Aniston rozvírili vody špekulácií už pred samotným uvedením tejto snímky v kinách. Vo filme si zahrali bývalých exmanželov, no pred novinármi hrali zamilovaný pár a svojím správaním podporovali špekulácie o svojom partnerskom vzťahu. Dobrý marketingový ťah mal svoj účinok a film zarezonoval v povedomí divákov a návštevníkov kín po celom svete. Na Slovensku má premiéru vo štvrtok 1. apríla.