Presunúť na hlavný obsah

SÚŤAŽ O TOALETNÚ VODU AVON SPOTLIGHT

Súťaže

Tvárou novej luxusnej vône od AVONu sa stala úspešná herečka, milujúca matka a oddaná manželka Courtney Cox. Výsledkom vynikajúcej spolupráce medzi Courtney a spoločnosťou AVON je očarujúca vôňa Spotlight. Courtney Cox je ženou, ktorá popri žiarivej kariére nezabúda na svoju rodinu a napriek nekonečným povinnostiam oplýva radosťou zo života a neodolateľným šarmom. Nová vôňa Spotlight vás zahalí do žiary reflektorov a vy očaríte ako filmová hviezda.

Toaletná voda osloví dámy, ktoré popri každodenných starostiach nezabúdajú na starostlivosť o svoju krásu a pôvab. S exkluzívnou toaletnou vodou od AVONu sa každá žena bude cítiť ako vo svetle reflektorov. Vďaka jej výnimočnému zloženiu je vynikajúcou voľbou pre ženy, ktoré si želajú zažiariť aj vo svojom každodennom živote. Spotlight stelesňuje to, čo znamená byť hviezdou.

Základ vône tvorí kokteil zvodnej, krémovej vanilky a zmyselných kašmírových drevín. Kombinácia sviežej frézie a jemnej mimózy utvárajú srdce vône. Vrch vône sa nesie v tónoch oslnivého a lahodného talianskeho bergamotu. Vzrušujúca aróma citrusových plodov a čerstvo rozkvitnutých kvetov ukrytá do zmyselných tónov kašmírových drevín Vás zahalí závojom šarmu a sebavedomia. Podmanivý mix doplnený o esenciu santalového dreva si Vás získa a upozorní na Vašu jedinečnosť. Spotlight je svieža a žiarivá a zároveň prívetivá a jemná a tak dokonale zvýrazňuje ženskosť a eleganciu.

Courtney Cox o toaletnej vôni Spotlight:

Aká je táto vôňa?

Táto vôňa je iskrivá, flirtujúca a veľmi sexi – a jej balenie je fenomenálne. Je ako šampanské – úchvatná a podmanivá. Opíšte Spoltlight troma slovami. Vaša vnútorná sila. To je presná povaha Spotlight.

Čo sa vám páči na toaletnej vode Spotlight?

Ako herečka mám veľmi silné puto k móde – cez rôzne postavy, ktoré stvárňujem a tiež preto, že som často na očiach verejnosti. So Spotlight sa cítite podobne – máte na sebe perfektné šaty, nádherné šperky a máte úžasný pocit sebaistoty, ktorý môžete zažiť len v tomto momente. A presne to dokáže táto vôňa – cítite sa silná a výnimočná.

Prečo veríte tomu, že každá žena si zaslúži Spotlight?

Pretože každá žena je hviezdou a zaslúži si zažiť chvíle, kedy je uznávaná a obdivovaná.

Aký je váš vzťah k vôňam?

Vône hrali v mojom živote vždy dôležitú úlohu. Používam ju každé ráno. K vôňam som veľmi lojálna, takže keď nájdem nejakú, ktorú milujem, môžem ju nosiť aj roky. Preto som tak rada, že môžem reprezentovať túto nádhernú vôňu.

Súťažná otázka bola:

Aký televízny seriál preslávil herečku Courtney Cox?
1. Akta X
2. Priatelia
3. Herkules

Správna odpoveď:

2. Priatelia

Výhercovia:

Dagmara Kalmanová, Banská Bystrica
Mária Mikulcová, Bardejov
Marcela Petreková, Levoča

Súťaž prebiehala v termíne od 7.9. do 13.9.2009, výherca bude následne kontaktovaný telefonicky.

GRATULUJEME!

Vaše FEMINITY.