Presunúť na hlavný obsah

SÚŤAŽ S AVON O DETSKÚ KOLEKCIU ELLA BALLERINA

Súťaže

Spoločnosť AVON myslí aj na starostlivosť o naše ratolesti. Pre našich najmenších ponúka kozmetické aj nekozmetické produkty, ktorými im vyčarujete úsmev na tvári. Spríjemníte im kúpanie s novým radom výrobkov určených špeciálne pre deti. AVON prichádza aj so skvelými nápadmi na darčeky pre vašu malú princeznú. Kolekcia Ella Ballerina ponúka rôzne štýlové doplnky, ktoré si získajú každú mladú dámu.

AVON ponúka skvelé doplnky pre vašu mladú slečnu. Kolekciu Ella Ballerina si obľúbi každá mladá dáma. Všetky sú navrhnuté v obľúbenej ružovej farbe s postavičkou baletky Elly a jej kamarátov. Sú vyrobené z kvalitných materiálov príjemných na nosenie a mladá slečna sa v nich bude cítiť ako naozajstná princezná.

Vyhrať môžte:

Ruksak Ella Ballerina

Ruksak Ella Ballerina je krásne ružový a z výnimočne príjemného materiálu. Je dlhý 45,5 cm a na šírku meria 26,5 cm. Je vyrobený v tvare veselej a usmiatej mačičky. Nájdete v ňom dostatok priestoru pre všetky doplnky, ktoré potrebuje mladá dáma.

Náhrdelník Ella

Ballerina Náhrdelník s vyobrazenou Ellou Ballerinou je ponúkaný spolu s nádhernou škatuľkou v tvare princezninej korunky. Priemer škatuľky je 6,5 cm a jej výška je 4,5 cm. Dĺžka náhrdelníka je 47 cm a prívesku 2,5 cm. Škatuľka aj prívesok sú kvalitne vypracované a pre vašu dcérku budú skutočným pokladom.


Súťažná otázka bola:
Ako sa volá nová kolekcia nekozmetických výrobkov AVON pre deti?

1. Princess
2. Ella Ballerina
3. Little Mermaid

Správna odpoveď:
2. Ella Ballerina

Výhercovia:
Anna Snimčáková, Udavské
Martina Komendová, Bratislava
Oľga Klimková, Veľký Šariš

Súťaž prebiehala v termíne od 14.10. do 24.10.2009, výherca bude následne kontaktovaný telefonicky.

Gratulujeme.

Vaše FEMINITY.