Presunúť na hlavný obsah

VYHRAJ L´ORÉAL SÉRUM A DVOJFÁZOVÚ MASKARU

Súťaže

FEMINITY v spolupráci s prestížnou značkou L´Oréal pre Vás pripravili súťaž o prevratnú inováciu pre riasy. Inovatívna technológia použitá pri príprave séra pomôže vašim riasam, zväčší ich objem a zároveň znižuje ich vypadávanie pri dôslednom odličovaní. V kombinácii s dvojfázovou maskarou Double Extenstion bude efekt priam dokonalý.

Sérum reaktivujúce riasy

L´Oréal predstavuje prevratnú inováciu v podobe séra reaktivujúceho riasy, ktoré pôsobí hneď dvojitým spôsobom: nielen že dodáva energiu pre obnovu a rast rias, ale znižuje tiež ich vypadávanie pri odličovaní. Riasy sú vďaka séru posilnené a chránené. Sérum sa používa dvakrát denne.

Sérum obsahuje dve vysoko účinné reaktivačné zložky:
Okrem  pro-vitamínu B5 a pro-peptidov obsahuje sérum tiež arginín, jednu z najdôležitejších aminokyselín keratínu,  základnej zložky vlasov a rias. Arginín má dve vlastnosti, ktoré napomáhajú obnove a rastu rias: nielen že sa o ne stará, ale pomáha aj vyživovať.
Výťažok z pupočníka ázijského (centella asiatica) pre predĺženie dĺžky života rias. Podporuje tvorbu kolagénu a napomáha tak predĺžiť dĺžku rias. Riasy totižto vypadávajú, sú krehké, pretože nie sú pevne prichytené v koži: riasové folikuly sú usadené v hĺbke maximálne 2 milimetre, na rozdiel od vlasov, ktoré sú usadené hlbšie (4 milimetre).

Dvakrát denne pre krásne a silnejšie riasy
Pre optimálny výsledok sa odporúča nanášať sérum reaktivujúce riasy dvakrát denne, ráno i večer. Ráno chráni riasy pred vonkajšími nepriaznivými vplyvmi, skrášľuje ich a dodáva im lesk. Noc je pre bunkovú obnovu zásadný čas a večerné použitie zaručuje vyššiu účinnosť séra.

Double Extension Growth Serum (Dvojfázová maskara s reaktivujúcim sérom)
Sérum je teraz aj súčasťou novej maskary Double Extension Growth Serum, ktorá urobí koniec neustále vypadávajúcim a nevýrazným riasam. Double Extension Growth Serum je prvá maskara od L´Oréal Paris využívajúca účinnosť reaktivujúceho séra.

Tak isto ako iné maskary z rady Double Extension sa nanášajú v dvoch krokoch:
Prvý krok:  Vyživujúca báza, ktorá je obohatená o reaktivujúce sérum podporuje rast rias, posilňuje ich a obnovuje.
Druhý krok: Maskara, ktorá výrazne predlžuje a sýto čierna dodáva riasam na pohľad viditeľne väčšiu dĺžku. Je to vďaka optimálnej receptúre maskary:  krémové vosky sa starajú o hebkú textúru a ľahké nanášanie, rastlinné vosky rias natáčajú a chránia. Maskara je vhodná i pre citlivé oči a kontaktné šošovky.

Súťažná otázka bola:

Kto je tvárou novej kampane L´Oréal?
1. Milla Jovovich
2. Penélope Cruz
3. Freida Pinto

Ako pomôcku môžete použiť našu Fotogalériu, kde nájdete odpoveď.

Správna odpoveď:
3. Freida Pinto

Výhercovia:
Stanislava Makovníková, Bratislava
Mária Jelková, Bratislava
Zuzana Trvalíková, Bratislava

Súťaž prebiehala v termíne od 23.10. do 30.10.2009, výherca bude následne kontaktovaný telefonicky.

GRATULUJEME!

FEMINITY