Presunúť na hlavný obsah

BOTAS-KY SA STALI NOVÝM TRENDOM

Súťaže

Tenisky jedinečnej značky Botas sa z predajní značky Baťa presunuli do skúšobní a na koncertné pódiá. Zaviedli ich tam nohy skupín Polemic, Lavagance a Talkshow. Pôvodne školský projekt študentov ateliéru Grafického Dizajnu a vizuálnej komunikácie, Jakuba Korouša a Jana Klossa, sa stáva novodobým trendom. Ich dizajn tenisiek Botas si právom zaslúžil nielen ocenenie v európskej designovej súťaži ED – Awards v roku 2008, ale aj uznanie trendsettrov, ktorí z nosenia týchto tenisiek robia povinnosť!

Tenisky značky Botas v tejto chvíli zdobia nohy skupín Polemic, Lavagance a Talkshow. Rovnako ako „botasky“, aj tieto skupiny sú samotnou značkou a zárukou kvality samy o sebe. Najdôležitejšie na spolupráci so skupinou Polemic je, že sa nám podarilo spojiť to najlepšie zo sveta hudby a to naj zo sveta topánok. Pretože Polemic, rovnako ako značka Botas, nie sú žiadni nováčikovia! O svoje miesto na výslní festivalových pódií sa bijú už viac ako desaťročie. „Botasky“ si svoju cestu razia takisto už niekoľko rokov. Dalo by sa povedať, že klasika v hitparádach sa spojila s klasikou dizajnérskych kúskov topánok.

Kompletná zostava ska-formácie Polemic už kúzlu „botasiek“ prepadla úplne. Všetkých desať párov nôh, ktoré poznáme vďaka hitom „Slnko v sieti“ či „Komplikovaná“ už zdobia tieto kvalitné kúsky. To si uvedomujú aj chalani zo skupiny Lavagance. Najväčší objav slovenskej hudobnej scény bude už takisto viditeľný len „botaskami“. Že vám názov Lavagance nič nehovorí? No tak to možno preto, že ste ich nestihli v MTV. Práve tam sa totiž so svojou skladbou Miles pred pár mesiacmi dostali. V ich talent veria nielen známe mená slovenskej  pop-music, ale dokonca aj zahraniční producenti. Hudobní kritici sú nimi právom očarení. A keď ich uvidíte v topánkach Botas Classic 66, tak nimi budete očarení aj vy.
Najmladšími nositeľmi žijúcich legiend je skupina Talkshow. Mladá 4-členná indie rocková skupina nie je na slovenskej scéne neznáma. Za rok a pol svojej existencie vypredala množstvo koncertov a prejazdila mnoho kilometrov po Slovensku. A teraz sa im bude cupkať aj po pódiách omnoho pohodlnejšie. Vďaka spoločnosti Baťa majú na nohách Botas Classic 66.
Ako sa hovorí, vrana k vrane sadá. Preto sa Baťa spojil so žijúcou legendou Botas a spolu podporujú aj mladú slovenskú hudobnú krv. Polemic, Lavagance a Talkshow už nájdete iba s „botaskami“ na nohách.
Mladé a kvalitné! To sú naše skupiny, ktoré majú na nohách „botasky“. Mladé a kvalitné! To sú aj naše Botas Classic 66.

Zapojte sa do našej súťaže, odpovedzte správne a získajte jednu z troch 70€ poukážok na zľavu na nákup v obchodoch značky Baťa.

Súťažná otázka bola:

Ktoré kapely obula spoločnosť Baťa do trendových tenisiek BOTAS?
1. Lavagance, Polemic, Talkshow
2. Talkshow, IMT Smile, Elán
3. Polemic, Vidiek, Para

Správna odpoveď:
1. Lavagance, Polemic, Talkshow

Výhercovia:
Mária Lednáková, Bratislava
Gabriela Vlachovičová, Pezinok
Michaela Kováčová, Bratislava

Súťaž prebiehala v termíne od 4.11. do 15.11.2009, výherca bude následne kontaktovaný telefonicky.

Gratulujeme!

VAŠE FEMINITY