Presunúť na hlavný obsah

SÚŤAŽ S OLD SPICE

Súťaže

Spoločnosť Procter & Gamble prichádza na trh s unikátnou novinkou pre mužov. Obľúbená línia antiperspirantov Old Spice je rozšírená o nový rad Fireman inšpirovaný potrebami mladých a odvážnych mužov – požiarnikov. Nové antiperspiranty a dezodoranty poskytujú výnimočnú ochranu pred potením aj v tých „najhorúcejších“ podmienkach, kedy je váš výkon podmienený stresom a náročnými očakávaniami.

Nový rad Old Spice Fireman oslovuje mladých a aktívnych mužov, ktorí chcú vo svojom živote podať absolútny výkon, nemajú strach z prekážok a sú plní odvahy. Je jedinou voľbou odvážnych mužov, pre ktorých sú prekážky výzvami a ktorí si v mnohých situáciách nemôžu dovoliť robiť kompromisy. Old Spice Fireman udržiava pocit sviežosti po celých 24 hodín, preto ste s ním vo dne aj v noci pripravený reagovať na nečakané výzvy.

Produkty Old Spice Fireman si môžete vybrať z viacerých prevedení presne podľa vašich požiadaviek. Tuhý dezodorant chráni pred potením a dokonale prekryje nepríjemný telesný pach. Dezodorant v spreji sa vynikajúco aplikuje a rýchlo sa vstrebáva, čím okamžite dodáva pocit dlhotrvajúcej sviežosti. S krémovým antiperspirantom Old Spice Fireman vás neprekvapí žiadna nečakaná udalosť. Vďaka špeciálnej technológii účinne predchádza poteniu a zároveň redukuje telesný pach. Gélový antiperspirant, dokonale chrániaci pred potom, je tou správnou voľbou ak sa chcete vyhnúť nepríjemným bielym škvrnám na oblečení. Rad antiperspirantov a dezodorantov je doplnený o sprchovací gél, ktorý dopĺňa poslanie produktov a ponúka dvojitú ochranu pred potom a pachom.

Vyhrať môžte Old Spice Deo Stick Antiperspirant, Old Spice Deo Spray, Old Spice Clear Gel, Old Spice Shower Gel.

Súťažná otázka bola:

Ako dlho udržiava Old Spice Fireman pocit sviežosti?
1. po celých 8 hodín
2. po celých 24 hodín
3. po celých 12 hodín

Správna odpoveď:
2. po celých 24 hodín

Výhercovia:
Zdenka Bundziková, Prešov
Nadežda Šľachtová, Bratislava
Petra Kepáková, Nitra

Súťaž prebiehala v termíne od 20.11. do 27.11.2009, výherca bude následne kontaktovaný telefonicky.

Gratulujeme!

Vaše FEMINITY.