Presunúť na hlavný obsah

KÁMASÚTRA: ROZPRÁVKA PRE DOSPELÝCH

Súťaže

Vydavateľstvo Modrý slon ponúka ďalší zo svojich knižných titulov vyrábaných na mieru pre obdarovaného. Tento raz však nejde o rozprávku pre deti, ale o prerozprávaný staroindický text o umení lásky Kámasútra, vhodný ako originálny dar k partnerským výročiam, svadbám či aktuálne k sviatku svätého Valentína. Súťažte s FEMINITY o päť titulov Kámasútry.

V tomto kultivovanom milostnom návode mnícha Mallangu Vátsjájanu s originálnymi ilustráciami si budú môcť obdarovaní čítať sami o sebe. „Vo vydavateľstve Modrý slon zadáme počítačovému programu podľa objednávky údaje o obdarovanom, venovanie a všetko  zapracujeme do textu knihy,“ hovorí Karin Tóthová, riaditeľka vydavateľstva. Kámasútra má tvrdú laminovanú väzbu, formát A4, 16 strán farebných ilustrácií a 16 strán textu s menami alebo prezývkami hlavných hrdinov spolu s uvedením ich skutočného alebo fiktívneho bydliska. Do knižky je možné vložiť ľubovoľnú fotografiu alebo obrázok, ktoré budú umiestnené pri venovaní.

Vydavateľstvo Modrý slon sa špecializuje na detské knihy písané na mieru pre obdarovaného. Od roku 2001 pre svojich zákazníkov vyrobilo viac ako desať tisíc knižiek. Dnes jeho ponuku okrem audiorozprávky na mieru o zakliatom žabom princovi/princeznej tvoria detské knižky Na pomoc sloníkovi Hubertovi, Tarzan, Dinosaurus, Delfín Fín, ZOO, O víle Fialke, Na hrade Kvíkov, O zakliatych princeznách, Xena a mág a titul pre dospelých Kámasútra. Vo všetkých knihách sa do deja zakomponujú mená, priezviská a prezývky obdarovaných, ich priateľov a názvy miest, kde žijú. Každá vyrobená kniha je tak originálom. Všetky informácie vrátane online ukážok interaktivity nájdu návštevníci www.modryslon.sk.

Odpovedzte správne na súťažnú otázku a vyhrajte jednu z piatich knižiek Kámasútra.
Kto je autorom kultivovaného milostného návodu pre dospelých?

1. Tibetský mních z kláštora Džogkhang
2. Mních Mallung Vátsjájana
3. Mních Benediktín

Výhercami súťaže sa stali:

Peter Kováč, Mníchova Lehota

Dana Gergelová, Holíč

Veronika Vodislavská, Veľký Krtíš

Miroslava Majtánová, Pružina

Nikoleta Krivošíková, Nitra


 
Blahoželáme!

Vaše FEMINITY