Presunúť na hlavný obsah

SÚŤAŽ O ODDYCH PLNÝ WELLNESS

Súťaže

Oáza pokoja, ticha, relaxu a najmä unikátnej starostlivosti. To je jedinečné denné spa Xoxo v Bratislave, ktoré okrem nerušenej wellness zóny ponúka aj služby kaderníka, manikúru, pedikúru či kozmetiku. Všetko pod jednou strechou pripraví počas dňa pre seba dokonalý priestor pre kvalitné služby a potrebnú regeneráciu tela a vašej mysle. Súťažte s FEMINITY o štyri poukážky do zóny plnej oddychu a príjemnej starostlivosti!

Niekedy je skvelé spraviť si deň pre seba a venovať sa oddychu a starostlivosti o svoje telo, myseľ a krásu. V priestoroch denného spa XOXO v Bratislave zažijete komfort, výnimočnú starostlivosť a regeneráciu, o akej počas pracovnej vyťaženosti snívate. Tiché prostredie s kvalitnými službami thajských masáží a wellness procedúr, od tradičných a reflexných masáži až po techniky zoštíhľujúcich zábalov, lymfodrenáže alebo antipočítačové uvoľňujúce techniky, ponúka dostatočný pokoj a špičkovú starostlivosť. Manikúra, pedikúra alebo kozmetické služby sú pod strechou XOXO Day Spa samozrejmosťou. Aj pracovne vyťaženým biznizmanom sú dvere otvorené, detoxikačné ošetrenie pleti, masáž či služby kaderníka sú k dispozícii od pondelka do soboty, v čase od 8.00 do 22.00 hodiny.

Odpovedzte správne na súťažnú otázku a vyhrajte jednu zo štyroch poukážok na wellness procedúru do denného spa XOXO v Bratislave.

Aký druh služieb ponúka XOXO Day Spa?

1. len detoxikačné ošetrenie pánskej pleti
2. kozmetické služby, manikúru, pedikúru i wellness prodecúry
3. iba služby kaderníka 

Výhercovia súťaže:

Barbora Hyclaková, Bratislava

Michaela Michalčíková, Bratislava

Kristína Čepelová, Nová Dedinka

Gabriela Daňová, Ladce


Srdečne blahoželáme!
Vaše FEMINITY