Presunúť na hlavný obsah

SÚŤAZ O POUKÁŽKY K BAŤOVI

Súťaže

Slnečné lúče budú behom pár týždňov intenzívnejšie a my už pomaly rozmýšľame, čo bude trendom blížiacej sa sezóny. Okrem oblečenia a topánok by sme mali veľkú pozornosť venovať doplnkom. Kabelka ako doplnok dokáže o svojej majiteľke veľa prezradiť. Zapojte sa do súťaže s FEMINITY a hrajte jednu z piatich poukážok na zľavu 35 eur v obchodnom dome Baťa. A možno si vyberete práve trendovú maxi kabelku…

Človeka si ľahko zaradíte nielen podľa štýlu oblečenia, ale aj podľa doplnkov, ktoré volí. Podľa farby, podľa veľkosti či štýlu nosenia. Kabelky majú tiež vypovedajú o charaktere svojej majitelky. Pestré modely volia najmä extrovertné a společenské ženy, čierne a hnedé kabelky vprevažujú u konzervativnějších či nesmelých žien. Veľké športové tašky sú obľúbené najmä medzi praktickými a aktívnymi ženami, ktoré uprednosťňujú športový štýl. Samozrejme to nie je vždy pravidlom. Záleží aj na nálade. Avšak výber vhodného doplnku by ženy nemali podceňovať. "Vždy je dôležitá kvalita a štýl. Skôr, ako sa rozhodnete pre nákup kabelky, je dôležité rozmyslieť si, kam ju chcete nosiť a čo všetko by sa do nej malo zmestiť," radí špecialistka na doplnky a koženú galantériu firmy Baťa Eliška Šmídová.

MAXI kabelky u Baťu
My ženy sme povestné tým, že vo svojich kabelkách a taškách nosíme mnoho "zbytočností". Takže všetky ženské kabelky určite obsahujú kozmetiku, diár, parfum a mnoho iných pre svoju majitelku dôležitých maličkostí. Kabelky väčších rozmerov sú jednoznačným hitom sezóny. Baťa uvádza unikátnu kolekciu MAXI kabeliek z hladkej kože, ktoré sú svojou veľkosťou praktické, kvalitným materiálom dlhoveké a svojimi sytými farbami ideálne dotvoria jarný outfit nositelek. MAXI kabelky majú vnútri praktické kapsičky, ktoré pomôžu ich majiteľke udržať poriadok. Majú kratšie ušká aj nastaviteľné dlhé putko.

Starostlivosť o hladkú kožu
Starostlivosť o doplnky je rovnako potrebná ako starostlivosť o topánky. Odmenou vám bude ich nový vzhľad aj po dlhodobej službe.Hladká koža je veľmi príjemný materiál, ktorý si zaslúži špeciálnu starostlivosť. Je vzdušná a môže mať aj ľahko zdrsnený povrch. Produkty z hladkej kože by mali byť pravidelne ošetrované, najmä pokiaľ ich nosíte celoročne.
V prípade hladkej kože je najlepšie čistenie mäkkým kartáčom, handrou, prípadne vlhkou hubkou v kombinácii s čistiacimi prostredkami, ktoré sú vhodné na čistenie koženej galantérie. Po zaschnutí je koža ošetrená vhodným vyživujúcim krémom. Nakoniec je aplikovaný impregnačný sprej. Vďaka použitiu vhodnej impregnácie je minimalizované poškodenie spôsobené vodou či špinou. Špeciálne pri hladkej koži je nutné vyhnúť sa premočeniu, aby koža nepopraskala. Ak k premočeniu kože dôjde, je nutné včas kožu vysušiť a po zaschnutí nakrémovať na to určeným prípravkom.

Odpovedzte správne na súťažnú otázku a vyhrajte jednu z piatich poukážok na zľavu v hodnote 35 eur do obchodného domu Baťa.

Z akého materiálu sú vyrobené maxi kabelky z novej kolekcie Baťa?

1. z kvalitných textilných materiálov
2. z kože aligátora
3. z hladkej kože

Výhercami súťaže sa stali:

Zuzana Ferencová, Bratislava
Miriam Petríková, Pezinok
Elena Valentová, Bratislava
Mária Barlaníková, Bratislava
Kvetoslava Nemečková, Nitra

Gratulujeme!
 
Vaše FEMINITY