Presunúť na hlavný obsah

HRAJTE O CENY L´ORÉAL PARIS!

Súťaže

L´Oréal Paris je oficiálnym vizážistom Miss Slovensko 2010. Účastníčky súťaže o najkrajšie dievča Slovenska tak budú môcť priviesť svoj vzhľad k dokonalosti pomocou takých kozmetických hviezd, ako je rúž Color Riche, riasenka Extra-Vollume Collagene+, vzdušný make-up Matte Morphose alebo úplne nový rad profesionálneho líčenia Studio Secrets Professional. Slávnostné súťažné finále, ktoré bude prenášať televízia Markíza, prebehne 9.4.2010.

Ako doplnok Miss Slovensko 2010 bude vyhlásená súťaž Miss L´Oréal Glamour. V rámci súťaže môžete hlasovať za svoju favoritku medzi nominovanými kráskami. Hlasovanie bude prebiehať na stránke www.lorealparis.sk a to od 26.3.2010 do 8.4.2010. Víťazka titulu Miss L´Oréal Glamour získa výrobky L´Oréal Paris v celkovej hodnote 5000 eur. Rovnakú cenu získa i jeden vylosovaný hlasujúci. Vyhlásenie prebehne v rámci televízneho prenosu súťažného večera.

Spojenie medzi krásnymi ženami a značkou L´Oréal Paris je už tradičné. Známe modelky a herečky, medzi ktoré patria Penelope Cruz, Milla Jovovich alebo Laetitia Casta sa v reklamných kampaniach L´Oréal Paris objavujú už niekoľko rokov. Značka sa tiež podieľa na líčení hviezd na filmovom festivale v Cannes a toho roku tiež na Oscaroch.

Prednedávnom značka L´Oréal Paris predstavila ucelený rad líčenia Studio Secrets professional, ktorý vznikol na základe skúseností modelky Lindy Evangelisty a medzinárodného make-up artistu Jamesa Kaliardosa. Každá žena se vďaka tomu môže nalíčiť sama, no na profesionálnej úrovni.

FEMINITY v spolupráci s L´Oréal Paris pre vás pripravili súťaž o balíčky kozmetiky L´Oréal Paris.

Súťažná otázka bola:

Kto je tvárou nového make-upu Matte Morphose od L´Oréal Paris?
a) Milla Jovovich
b) Diane Kruger
c) Eva Longoria

Správna odpoveď:
b) Diane Kruger

Výhercovia:
Lenka Hofferová, Banská Bystrica
Lucia Zborovjanová, Prešov
Patrícia Hučková, Šaľa

Gratulujeme!

Vaše FEMINITY.