Presunúť na hlavný obsah

SÚŤAŽ: ODHAĽTE CHUŤ PRAVEJ MLIEČNEJ ČOKOLÁDY – ORION TAJEMNÁ KAKAOVÁ

Súťaže

ORION TaJemná kakaová je nová mliečna čokoláda, ktorá v sebe ukrýva tajomstvo ozajstnej čokoládovej chuti. Nová receptúra poteší všetkých milovníkov mliečnej čokolády, ktorí vyhľadávajú bohatú kakaovú chuť. Vďaka väčšiemu podielu kakaa má mliečna čokoláda ORION TaJemná kakaová výraznejšiu čokoládovú chuť.

Tajomstvo receptu bohatej čokoládovej chuti spočíva v majstrovstve namiešať správny pomer medzi kakaom a mliekom. Čokoláda ORION TaJemná sa pomaly roztápa v ústach a vytvára naozaj jemnú čokoládovú a ešte kakaovejšiu chuť. Navyše pri odlamovaní je počuť príjemné prasknutie pravej čokolády!

Nová mliečna receptúra je dostupná okrem ORION TaJemná kakaová mliečna ešte ako obohatená o ingredienciu arašidy (Barila) a o ingredienciu oriešky. Všetky sú vyrobené z čisto prírodných ingrediencií. Zlatý kakaový bôb ako symbol kvalitnej kakaovej chuti mliečnych čokolád je na každom obale tohto nového radu čokolád.

Tip pre čoko-maškrtníčky:

Mliečnu čokoládu ORION TaJemná kakaová si môžete vychutnávať spoločne so svojou rodinou. Taktiež si ju môžete dopriať ako drobnú sladkú odmenu, alebo si len tak urobiť tajomnú chvíľku maškrtenia sama pre seba.

FEMINITY so spoločnosťou Orion venovalo trom výhercom balíček čokolád,  správna odpoveď na súťažnú otázku bola:

1. mliečna, arašidová, oriešková 

Výhercovia:

Alexandra Hricišinová, Likavka

Jana Kseničová, Rovné

Eva Žišková, Hybe

Vaše FEMINITY.