Presunúť na hlavný obsah

SÚŤAŽ: Nové vône AXE pre každú príležitosť

Súťaže

Každý deň je jedinečný a vždy ho prežijeme inak. To ovplyvňuje aj našu náladu. Pre aktívnych mladých mužov, ktorí chcú svojim zážitkom prispôsobiť aj vôňu, prináša značka Axe nový rad pánskych sprchovacích gélov. Je jedno, či ste sa práve zobudili po divokej párty, alebo sa na nejakú chystáte. Axe ušilo na mieru niekoľko dokonalých vôní.

Sprchovací gél AXE RISE UP pre neobyčajné ráno z himalájskych minerálov a citrusových výťažkov povzbudí vaše zmysly, naštartuje telo aj myseľ a vy ste pripravení pustiť sa do nových zážitkov. Ak sa chystáte na párty, úspech vám prinesie AXE HOT FEVER. Brazílske horúce bahno s extraktom z červenej pitaye navodí sambovú náladu, ktorej neodolá žiadna žena.

Po divokej prežúrovanej noci vás na nohy postaví AXE ANTI-HANGOVER vďaka jedinečnej kombinácii horčíka, kyslíka a citrusovej vône. K večernému relaxu a na odbúranie stresu je tým pravým spoločníkom AXE THAI MASSAGE. Napätie uvoľňuje olej z tigrej trávy a morská soľ z Bali. Ocení ho aj vaša polovička a o príjemný večer máte postarané.

Keď sa potrebujete nabiť energiou, AXE SHOCK vám prinesie pravú šokovú terapiu. Tajomstvo spočíva vo vode z ľadovca a výťažkoch z vodnej mäty pre povzbudzujúci chladivý pocit.

Na spríjemnenie dní si teda môžete vybrať z piatich nových vôní pre každú príležitosť a budete sa cítiť ako v siedmom nebi. Práve tam možno stretnete šarmantných Axe Anjelov. Nie sú to žiadne „neviniatka“ s bielymi krídlami. O tom, ako sexi môžu takí anjeli vyzerať, sa presvedčíte, keď navštívite ich fanúšikovskú stránku na Facebooku Axe Anjeli, kde práve teraz vyberajú fanúšikovia najkrajšieho Axe Anjela.

Balíčky od spoločnosti Axe vyhrávajú:

  • Klára Mišová, Skalica
  • Silvia Valkovičová, Bežovce
  • Zuzana Kovácsová, Liptovský Hrádok

Gratulujeme


Vaše FEMINITY.