Presunúť na hlavný obsah

LA FEMME SIMONA KRAINOVÁ

Modeling

Provokujúce, rafinované, s nábojom erotiky, elegancie, zmyselnosti. Tieto a mnoho ďalších prívlastkov má nový kalendár modelingovej stálice Simony Krainovej, ktorá v pražskom klube pokrstila najnovší kalendár na rok 2010. Zvodných dvanásť snímok odhalenej blondínky pokrstil Karel Roden. FEMINITY prináša rozhovor so známou modelkou i jej manažérom Sašom Jánym, ktorý prezradil tajomstvo jej úspechu.

Simona Krainová sa na zvodné fotografie odhodlala sama. Hlavnou myšlienkou dvanástich zmyselných fotografií je ukázať Simonu v rôznych polohách, stylingoch, časových zmenách, Ukázať ženu, ktorou je. „Mnoho ľudí neustále pripomína môj vek, ja však zastávam názor, že žena je krásna aj v štyridsiatke, aj v päťdesiatke,“ prezrádza 36-ročná modelka. Plavovláska sa vyznala, že erotický náboj nebol spočiatku plánovaný, no v spolupráci s fotografom Braňom Šimončíkom improvizovali a spravili sériu provokujúcich a mimoriadne eroticky ladených záberov. „S Braňom som veľakrát fotila, nehanbila som sa, je to moja práca. Odhalená som bola len na nevyhnutný čas, inak som bola zabalená v deke,“ s úsmevom sa vyznala Krainová, ktorá o svoje dokonalé krivky dbá v posilňovni, správnym stravovaním a určitou mierou vďačí za krásnu postavu a ženské krivky výbornej genetike.

Fotografie krásnej Simony sa objavia v českom vydaní pánskeho časopisu Playboy, ktorému zároveň Krainová nafotila titulku. Prostredníctvom tohto magazínu bude mať široká verejnosť zhliadnuť jej štýlové fotografie. Sedemsto kusov kalendáru je totiž venovaných hosťom krstu, sponzorom, agentúre Elite, ktorej je Simona súčasťou a zároveň sú určené pre súkromnú potrebu modelky. „Taký kalendár sa jej určite zíde, keď ju zastavia policajti,“ zavtipkoval Saša Jány, manažér českej modelky, ktorá pred fotoobjektívmi pózuje už dvadsať rokov. Ten pre FEMINITY magazín poodhalil tajomstvo Krainovej úspechu na modelingovej scéne: „Simona je modelkou telom aj dušou. Tou prácou žije, jej nasadenie a profesionalita sú jej výnimočnou charakteristikou.“