Presunúť na hlavný obsah

Miss Marína Georgievová úspešnou aj v športe

Feminity

Miss Slovensko 2010 Maríne Georgievovej sa na čínskom finále najprestížnejšej súťaže krásy Miss World mimoriadne darí. Hoci nepostúpila do semifinále sekcie Miss World Beach Beauty, vynahradila si to v športe. Počas príprav si totiž dievčatá zmerali svoje sily v troch disciplínach a Maríne sa podarilo získať striebornú medailu.

V juhočínskom meste Sanya je momentálne koncentrovaná krása celého sveta, keďže sa tu zišli víťazky národných kôl súťaže Miss. Do konca mesiaca ich okrem náročnej prípravy na finálový večer čaká množstvo aktivít. Medzi ne patrila aj športová súťaž, v ktorej naša Miss Marína Georgievová úspešne bodovala.

Ako bývalá profesionálna volejbalistka nemala problém a od prvého miesta ju delilo naozaj len minimum. Prvá v trojici disciplín šprint, plávanie a skok do diaľky skončila Lori Moore zo Severného Írska, bronz patrí Nórke Marianne Birkedal. Úspech však prišiel v súboji tímov, kde Marína spolu s dievčatami z ostrovného štátu Svätý Krištof a Nevis, Amerických Panenských ostrovov, Turecka a Walesu získala zlato.

Marína si svoj pobyt v Číne užíva a jej krása vyráža dych každému. Vďaka nej dostala možnosť zúčastniť sa v rámci desiatky dievčat charitatívnej udalosti a mala možnosť sedieť za stolom s prezidentkou Miss World Juliou Morley a víťazkou Miss World 2009. Marína dostala šancu spolu s dievčatami z USA, Číny, Austrálie, Venezuely, Škótska, Ruska, Francúzska, Botswany a Vietnamu.

Po tom, ako 10. októbra v priebežnom hlasovaní odborníkov na stránke globalbeauties.com získala prvé miesto sa aj naďalej drží v prvej desiatke, aktuálne je šiesta. Výsledky halsovanie na tejto stránke v minulosti boli veľmi podobné ako hodnotenie poroty na finále.