Presunúť na hlavný obsah

Miss Universe SR 2011 už pozná finalistky

Feminity

Ktorá bude novou kráľovnou krásy? Spomedzi 1 300 dievčat z celého Slovenska porota počas novembra na kastingoch vybrala finálovú zostavu. Osemnásť najkrajších dievčat, ktoré postúpili do semifinále strávilo uplynulé dni v prostredí luxusného hotela Borovica na Štrbskom plese.

Od nedele trávila čas prípravami na Miss Universe 2011 semifinálová osemnástka dievčat v luxusnom hoteli. Počas týchto dní museli organizátori spraviť ešte jednu selekciu a piatim kráskam povedať „NIE“. No ani zvyšných trinásť ešte nemá na sto percent svoju účasť v marcovom finále potvrdenú.

Dievčatá musia na sebe tvrdo pracovať, pretože koncom januára organizátori súťaže krásy predstavia definitívnu dvanástku súťažiacich, ktoré uvidíme vo finále.  V prípade, že nebude niekto stopercentne pripravený, môže byť ešte vymenený za niektorú z vyradených dievčat.

Finálová zostava do marca absolvuje ešte ďalšie sústredenia, okrem iného aj na exotických Maledivách, počas ktorých budú prebiehať prípravy v podobe nacvičovania choreografií, dolaďovania postáv či oficiálne fotenie s dvorným fotografom Miss Universe SR Martinom Fridnerom.

„Je to pre dievčatá motivácia, aby nepoľavili, pretože ani jedna z nich ešte nemá istú účasť v marcovom finále. Všetkých trinásť dievčat s nami ešte absolvuje točenie dokrútok a fotenie. Na základe výsledkov, ktoré uvidíme sa ešte rozhodneme,“ povedala riaditeľka súťaže Silvia Lakatošová.

Ako dodala, tento ročník je opäť plný krásnych žien a preto nebolo vôbec ľahké vybrať z nich to najlepšie, keďže boli nesmierne vyrovnané. „Teší ma, že konkurencia je z roka na rok silnejšia a Slovensko je “zaplavené“ krásnymi ženami a stále je z čoho vyberať,“ konštatovala Lakatošová.

Finálová zostava:
Martina Jendrušáková
(20), Veľká Lomnica
Alexandra Kováčová (21), Veľký Krtíš
Romana Procházková (22), Bratislava
Simona Otrasová (18), Nitra
Katarína Mandelíková (19), Nové Mesto nad Váhom
Natália Germániová (17), Nitra
Miriam Matúšová (20), Zvolen
Lenka Brišiaková (20), Košice
Adriana Šaradinová (20), Považská Bystrica
Klaudia Jánošíková (18), Lúka (okres PN)
Gabriela Karbuláková (25), Sečovce
Alžbeta Haličová (18), Banská Bystrica
Dagmar Kolesárová (20), Revúca